stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Pablo večkrat žrtev kriminalnih dejanj

28. 7. 2023; 05.00
Avtor: V.M.
pablo-alejandro-gelb, ljubezen-po-domače

Pablo Alejandro Gelb foto: POP TV

Novi POP TV-jev iskalec ljubezni je nekoč živel zelo stresno življenje. V Slovenijo se je namreč preživel iz Argentine, kjer se je večkrat znašel v smrtni nevarnosti.

Pablo Alejandro Gelb je eden izmed novih obrazov prihajajoče sezone šova Ljubezen po domače. Prihaja iz Argentine, od koder se je leta 2002 preselil v Slovenijo. Tu ga je prijetno presenetilo zlasti mirno življenje, saj je bil v rodni deželi večkrat žrtev uličnega kriminala. Dvakrat so vanj merili s pištolo, še večkrat pa z ostrim orožjem. Vsakokrat je bil oropan. Spomine na travmatične izkušnje je obudil v klepeti za 24ur.com.

Pablo Alejandro Gelb foto: POP TV

»Prvič se je zgodilo v trgovini s pisarniškim materialom, kjer sem pri dvajsetih letih delal kot prodajalec za pultom. Sredi belega dne je vstopil v trgovino gospod v lepi obleki in položil na pult neko vrečko. Mislil sem, da je kupil nekaj težkega, ne pa, da se v njej skriva pištola. Nato je pištolo potegnil iz vrečke in mi jo prislonil na čelo. V tistem trenutku sem ostal hladen in miren, saj je nemogoče predvideti reakcijo drugega človeka. V Argentini se ljudje dobro zavedajo, da lahko nepridiprav v vsakem momentu pištolo sproži. S pištolo, prislonjeno na čelo, me je peljal po trgovini, da sem mu predal ves denar, ki smo ga imeli. Vsi ostali uslužbenci in stranke so morali biti obrnjeni proti zadnji steni. Na koncu sem se moral obrniti še jaz, tat pa se je hitro in tiho izmuznil čez vhodna vrata. Policija ga ni nikoli ujela,« je pojasnil Pablo in se spomnil še ropa, ki sta ga doživela s tedanjim dekletom, ko sta se iz kina odpravljala na avtobusno postajo. »Kar naenkrat je nek mladi gospodič, tudi lepo urejen, prečkal cesto in potegnil puško izpod suknjiča ter zahteval, da mu predava vse vredne stvari, ki sva jih imela na sebi. So tudi drugi manjši dogodki, ko so mi grozili z nožem ali kakšnim drugim orožjem in od mene zahtevali na primer superge, drobiž in podobno. Na žalost je življenje v Argentini tako.«

Pablo Alejandro Gelb

Pablo Alejandro Gelb foto: POP TV

prejšnji članek
Modrijani navdušeni nad nepričakovanim uspehom
Svet slavnih
Modrijani navdušeni nad nepričakovanim uspehom
naslednji članek
Kako ravnati, če piči sršen?
Zdravje
Kako ravnati, če piči sršen?