profimedia-0090086427
Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Kje tiči razlog za Vanjine drame?

31. 7. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
vanja, ljubezen-na-vasi

Vanja, Ljubezen na vasi foto: RTL

Vanja skrbi, da je na Ivanovemu domu zelo pestro. Udeleženci šova se sprašujejo, kaj se z njo dogaja …

Snemanje pri kmetu Ivanu ne poteka v prijetnem vzdušju. Za dramatične trenutke namreč skrbi Vanja, ki z muhastim vedenjem vnaša v skupino nemir. Kljub trudu Ivana, Gabrijele in Done se namreč vedno znova odvijajo situacije, ki si jih druščina ne zna razložiti. Vrhunec neprijetnih občutkov je eskaliral v zadnji oddaji, ko so se odpravili v Burje na Fešto mladega vina. Kot so pojasnili, je bila Vanja slabovoljna že ob odhodu, ko pa so prispeli na lokacijo, je počilo.

Vanjo je zeblo, pa tudi glasba ji ni bila povšeči foto: RTL

»Težave, ki se vlečejo od našega prihoda na kmetijo, so najbolj povezane z Vanjo, njenim vedenjem in njenimi dramami. Vrhunec je napočil, ko smo prispeli v Buje in je Ivanov prijatelj parkiral avto. Ona pa je letela iz avta. Začela se je dreti in kriliti z rokami, da noče tega, da ji je vse težko, da noče biti tu … Drama,« je dogodek, ki ga niso posnele kamere, opisala Gabrijela. Kako pa sta na vse skupaj gledala Ivan in Dona? Ivan pa je pojasnil, da se mu je zdelo, kot da se ji je v nekem trenutku zmešalo, Dona pa je razložila, da se je zatem Vanja sicer skušala pomiriti, a žal neuspešno, saj so sledili novi izpadi.

A seveda je za Vanjino slabo voljo mora obstajati razlog. Ivanovi kandidatki ni bilo do zabave, česar ni zmogla skriti. Kaj natanko jo je zmotilo, je pojasnila v izjavi: »Vsi štirje smo kot prazni baloni. Zunaj je bilo zelo mrzlo. Glasba, ki je bila tam, mi ni bila preveč všeč.«

Vanja je bila slabovoljna foto: RTL

prejšnji članek
Danes 43-rojstni dan praznuje Harry Potter
Svet slavnih
Danes 43-rojstni dan praznuje Harry Potter
naslednji članek
Je to Matjaž Javšnik?
Svet slavnih
Je to Matjaž Javšnik?