nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Dragana o honorarju in negativnih komentarjih

7. 8. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
dragana, ljubezen-na-vasi, 15

Dragana foto: RTL

Koliko so Dragani plačali za udeležbo v šovu Ljubezen na vasi? V oddaji je pritegnila veliko pozornosti, o njej pa so veliko pisali tudi gledalci.

Dragana je na platformi TikTok odgovarjala na vprašanja gledalcev šova Ljubezen na vasi, ki jih je predvsem zanimalo, kakšne honorarje TV hiša namenja udeležencem. Kot je pojasnila, je ob sprejetju ponudbe za sodelovanje menila, da je udeležba brezplačna. »Sploh nisem vedela, da sodelovanje plačujejo, za slednje sem slišala šele ko sem prišla tja.« In kakšna je bila višina honorarja? Kot je razložila, je za snemanje okoli petih ur prejela dnevnico v višini 200 HRK oziroma 26,55 eura. Ker je snemala 11 dni, je tako prejela 2.200 HRK oz. 292 eur.

Ali se ji je zdelo vredno izpostavljati v javnosti za tako nizko plačilo, ni pojasnila, je pa dejala, da je redno spremljala odzive gledalcev na družbenem omrežju. In kaj si misli o negativnih zapisih? »Berem vse komentarje. V sebi si mislim: 'Joj, naletel boš na to osebo.' Ko pa sem dojela, kdo piše takšne komentarje, mi je bilo vse jasno …«

Dragana foto: RTL

Dragana foto: RTL

prejšnji članek
Družina Mirjane iz Botrov utrpela izgubo
Svet slavnih
Družina Mirjane iz Botrov utrpela izgubo
naslednji članek
Hurrem dopustuje na Hrvaškem
Svet slavnih
Hurrem dopustuje na Hrvaškem
#obraziavenija
obraziavenija