pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Med Milkom in Jasno počilo: 'Šokiral me je!'

7. 8. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
jasna-larma

Jasna in Milko foto: RTL

Milko in Jasna nista par. V oddaji Ljubezen na vasi tega niso pokazali, a hude nevšečnosti so se zgodile že med snemanjem.

Če ste upali, da sta Milko in Jasna po koncu šova Ljubezen na vasi zakorakala v resno razmerje, vas moramo razočarati, saj se slednje ni zgodilo. Milko je sicer poskušal navezati stik, a iz Jasnine strani ni bilo zanimanja in odziva. Zamerila mu je namreč vedenje izza kamere, na podlagi katerega je ocenila, da se z njim ne želi zbližati. »Milko je pozitivna oseba, a v Istri je pokazal tudi svoj drugi obraz,« je za RTL dejala Jasna in pojasnila, da jo je osupnilo, kako grdo se je do nje obnašal. »Do mene je bil ves dan nepotrpežljiv, obtožil me je za nekatere stvari. Bilo je nekulturno in nevljudno, zato sem se ohladila,« je dejala in nadaljevala, da je takrat prišla do spoznanja, da nista za skupaj.

Milko foto: RTL

»Želela sem mu dati priložnost, a njegova grozna reakcija me je šokirala. Ko se je vse končalo, me je nekajkrat poklical, ker je želel priti v Sarajevo. Ne vem, kako to, da po Istri ni dojel, da med nama ne bo nič. Hvala Milko, ker si se javil, a blokiran si, ker si šel predaleč,« je zaključila Jasna.

Jasna in Milko foto: RTL

prejšnji članek
Jadranka iz Botrov odvrgla oblačila
Svet slavnih
Jadranka iz Botrov odvrgla oblačila
naslednji članek
Tanja Kocman o ljudeh, ki se norčujejo iz poplav
Svet slavnih
Tanja Kocman o ljudeh, ki se norčujejo iz poplav