pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Jožef Mastnak dobil pozornost in romanco, nato je počilo

17. 12. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
jožef-mastnak, ljubezen-na-vasi

Jožef Mastnak je okusil vročo romanco. foto: RTL

Sprva je kazalo, da je hrvaška produkcija šova Ljubezen na vasi Slovencu Jožefu Mastnaku uresničila sanje. Na njegovem posestvu je bilo zelo pestro, ko pa so kamere ugasnile, se je razblinila tudi pravljica …

Slovenec Jože Mastnak je bil deležen pozornosti hrvaške produkcije šova Ljubezen na vasi. Na njegovo posestvo v Šmarjah pri Jelšah so pripeljali tri ženske in se lotili snemanja romantičnih peripetij. Jožefu je pozornost ekipe in kandidatk godila, slednje so ocenile, da je prijeten, tih in zadržan. »Bolj sladek je, kot na televiziji.«

Dekleta med masažo. foto: RTL

So pa Azra, Amra in Marija hitro dokazale, da same niso prav nič zadržane. Jožeta so namreč spodbudile, da je odložil vrhnje oblačilo in se prepustil njihovi skupinski masaži. Da so vse tri nad njim tako zelo navdušene, je Jožefa seveda zelo razveselilo. Ko se je po snemanju spominjal nekajdnevnega obiska, je povedal, da so se veliko zabavali, pa tudi, da se je marsikaj dogajalo.

Kandidatke so se nemudoma želele izkazati z masažo. foto: RTL

Preskočile so tudi iskrice, na bolj intimni ravni se je namreč povezal s kratkolaso Azro, ki jo je na koncu kot izbranko popeljal na romantično potovanje. A če so gledalci upali, da se je Jožefu končno nasmehnila sreča v ljubezni, se slednje žal ni zgodilo. Kot je pojasnila Azra, je slovenskemu kmetu tuje vzdrževanje naklonjenosti.

Jožef in Azra na romantičnem potovanju foto: RTL

»On se ne trudi dovolj. Ko je moški zaljubljen, mora to na nek način pokazati. Kot moški se mora bolj potruditi in izkoristiti čas,« je za RTL dejala Azra, Jožef pa je pojasnil, da je skušal le prisluhniti njenim željam. »Ne vem, kaj bi še lahko naredil. Rekla je, da gre najina ljubezen prepočasi, pred tem pa je poudarila, da ne želi, da bi se to odvilo hitro,« je dejal slovenski kmet, ki je skušal ubrati neko srednjo pot. Žal pa pri tem ni imel sreče, saj tudi kasneje, ko so kamere ugasnile, nista našla ravnovesja. Medtem ko on pojasnjuje, da mu ni bilo vseeno, ko je skušal navezati stike, a se mu po snemanju ni več javila, sama vztraja pri popolnoma drugačni zgodbi.

»Med mano in Jožefom ni nič, on me ne kliče in nisva prijatelja. To pomeni, da mu ni mar zame. On je takšen človek, jaz ne morem narediti nič glede tega. To je resnica,« je Azra pojasnila na finalnem snemanju oddaje, ki so ga pred dnevi predvajali na RTLu.

Jožef in Azra foto: RTL

Jožef Mastnak na finalnem srečanju. foto: RTL

prejšnji članek
To je prelepa partnerka Dejana Vunjaka
Svet slavnih
To je prelepa partnerka Dejana Vunjaka
naslednji članek
Natalie Portman je zaslovela že kot deklica
Svet slavnih
Natalie Portman je zaslovela že kot deklica