vesolje 5
Svet24.si

Najpomembnejši astrološki datumi v mesecu juliju 2024

901177_veznaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel z Vežnaverjem dogovorjen vnaprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Prihaja Ljubezen na vasi, kjer bo kraljeval Jože Mastnak

26. 6. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
jože-mastnak

Jože Mastnak foto: RTL

Po odmevnem predvajanju šova pri sosedih, bo Jože svoje čare predstavil tudi na POP TV.

V četrtek prihaja na POP TV hrvaški resničnostni šov Ljubezen na vasi. Gre za sezono, ki so jo lani predvajali na RTLu in ki je še posebej veliko pozornosti pritegnila zaradi slovenskega udeleženca Jožeta Mastnaka. Peripetije, ki so se odvijale pred resničnostno kamero so zelo zabavale gledalce, čeravno za Mastnaka začetek ni bil najbolj obetaven.

Jože je imel pred vstopom v hrvaški šov že nekaj izkušenj s kamero, dvakrat je bil namreč del slovenskega šova Ljubezen po domače. Naj spomnimo, da je bil leta 2017 eden izmed kandidatov, ki so ljubezen iskali, leta 2019 pa se je prijavil kot kandidat Jacqueline Kale.

»Obe izkušnji sta bili dobri in po svoje posebni, vsaka izkušnja prinese nekaj novega. A ko sem bil kmet v Sloveniji, mi dekleta, ki so se prijavile zame, niso bile toliko všeč, da bi se med nami ustvarilo kaj več,« je za RTL pred vstopom v hrvaško različico ljubezenske oddaje pojasnil Jožef in izrazil upanje, da bo imel v hrvaškem šovu več sreče, kot doma.

»Šov mi je bil všeč, spremljal sem prejšnje sezone in se odločil, da se prijavim, morda me tu čaka sreča. Verjamem vase, predstavil sem se po najboljših močeh, a bomo videli, kaj bo! Prijatelji me zelo podpirajo, spodbujali so me, naj se prijavim, sam se verjetno ne bi prijavil.«

Jože Mastnak

Jože Mastnak foto: POP TV

prejšnji članek
Bernardino mirno življenje v istrski vasici
Svet slavnih
Bernardino mirno življenje v istrski vasici
naslednji članek
Zaključek šova MasterChef: 'Naj zmaga najboljši!'
Resničnostni šovi
Zaključek šova MasterChef: 'Naj zmaga najboljši!'