njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

'Če nama ne bi kuhala mama, bi bila lačna'

19. 8. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
miroslav-dekalić-in-gabrijela-juraja

Miroslav Dekalić in Gabrijela Juraja foto: RTL

Gabrijela in Miroslav Dekalić, ki sta se po šovu Ljubezen na vasi tudi poročila, sta razkrila, kakšno je njuno skupno življenje. Kako si delita delo in zakaj pravita, da bi bila brez Miroslavove mame lačna?

Kot smo vam že zaupali, Gabrijela in Miroslav po koncu snemanja nista le uradno postala par, ampak sta se celo zaročila in poročila. Kmalu zatem, ko so ugasnile kamere, se je namreč Gabrijela preselila na posestvo, kjer so jo vsi zelo lepo sprejeli. Kakšno je bilo takrat njuno življenje, sta januarja predstavila TV ekipi RTL-a.

Kot je pojasnil Miroslav, so se stvari zelo lepo poklopile, saj je Gabrijela našla službo v njihovi vasi in to čisti blizu posestva. »Do poldneva sem v avtošoli, popoldne pa delam. Sedaj ne delam več v mesariji, ampak v proizvodnji testenin. Nekaj ​​čisto drugačnega, a zelo zanimivega. Čudovita mala podjetniška zgodba in vesela sem, da sem lahko del nje,« je razložila Gabrijela, skupaj pa sta se nato dotaknila še razdelitev opravil na posestvu. Ker imata oba zelo natrpan urnik, ne utegneta kuhati, zato jima je v veliko pomoč Miroslavova mama. »Nihče od naju ne kuha. Zdaj, ko imava tako natrpane urnike, nama kuha njegova mama. Res, če ne bi bilo nje, mislim, da bi bila lačna in žejna, ker ne bi nič naredila,« je priznala Gabrijela, kar je potrdil tudi Miroslav in razložil, da zaradi njegovega dela na posestvu in Gabrijeline službe za 90 odstotkov dela v kuhinji poskrbi mama. »Ko pride vikend, pa midva kuhava, da jo malo razbremeniva.« Zakonca sta še povedala, da so domači Gabrijelo prelepo sprejeli in da mama ravna z njo kot bi bila njena hčerka.

Gabrijela in Miroslav Dekalić

Gabrijela in Miroslav Dekalić foto: RTL

prejšnji članek
Botri: Zdenka v Zagrebu prava atrakcija
Svet slavnih
Botri: Zdenka v Zagrebu prava atrakcija
naslednji članek
Plačan dopust za starše prvošolčkov
Svet slavnih
Plačan dopust za starše prvošolčkov
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.