Resničnostni šovi
 

V šovu Ljubezen na vasi bolj vroče, kot ste videli

30. 8. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
ljubezen-na-vasi

Ljubezen na vasi foto: RTL

Sinoči se je zaključila 16. sezona šova Ljubezen na vasi. Čeprav so kandidati poskrbeli za obilo dogajanja, pa so se najbolj sočne vsebine zgodile izza kamere.

Finalni oddaji hrvaškega resničnostnega šova Ljubezen na vasi sta postregli z nepričakovanim razkrivanjem dogajanja, ki se je odvilo, ko kamere kandidatov niso spremljale. Nekateri udeleženci so namreč sklenili, da se šov ne bo zaključil, ne da bi javnost izvedela, kaj je ostalo skrito celo pred produkcijo. Že res, da sta v resno partnersko razmerje zakorakala le Miroslav in Gabrijela, a tudi nekateri drugi udeleženci so na skupnih druženjih doživeli vročo avanturo. Medtem ko so se nekateri resnično le šalili in ustvarjali šov za publiko, pa so si drugi želeli, da bi marsikaj ostalo skrito. In kaj sočnega je ob koncu privrelo na plan?

Najbolj zadržan kmet Ante v resnici še zdaleč ni tako nezainteresiran, kot se je zdelo tekom oddaje. Po besedah udeležencev naj bi že na čisto prvem skupnem druženju preživel vroče trenutke z dvema udeleženkama, Klaro in Suzano.

Gabrijela ob vračanju iz nočne avanture foto: RTL

Miroslavu najbrž ni bilo lahko pri srcu, ko je izvedel, da je imela Gabrijela na prejšnjem posestvu spolne odnose ne le z enim, pač pa kar dvema Ivanovima prijateljema. Kljub zelo neprijetni situaciji je na obrazu ohranil nasmeh in zatrdil, da Gabrijeli povsem zaupa.

Titulo največjega osvajalca 16. sezone si je brezkompromisno prislužil Branko, ki se je kot kaže ves čas posluževal sodobnih tehnik »ribarjenja«. Sivolasi možakar namreč ni le obljubljal ljubezen Smilji in Ružici, romantične izjave je namreč namenjal tudi ostalim kandidatkam in ženskam, s katerimi se je zapletal v pogovore na spletu. Udeleženke so proti koncu televizijske pustolovščine spoznale, da vse prejemajo enake ljubezenske izpovedi. Ti, ti Branko!

Branko Jurković foto: RTL

Kot se je šušljajo, naj bi bilo vroče in živahno tudi med nekaterimi drugimi kandidati, česar pa udeleženci ob zaključku niso imensko izpostavili. "Seksali so! Na živce mi gre, da smo vsi videli, potem pa kot da se ni zgodilo nič!" se je jezil Radoslav. No, kot kaže šovu še kako pristoji poimenovanje Ljubezen na vasi …

Klara je med zabavala poiskala mir v sobi. foto: RTL

Ante v zadregi foto: RTL

Vroč poljub med Vesno in Mijom. foto: RTL

Klara in Ante

Klara in Ante foto: RTL

prejšnji članek
Za TikTok hiti stojita odštekana starša
Svet slavnih
Za TikTok hiti stojita odštekana starša
naslednji članek
Kmetija: Pretresljiv pogled na skrito lokacijo
Resničnostni šovi
Kmetija: Pretresljiv pogled na skrito lokacijo
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.