Svet slavnih
 

Za TikTok hiti stojita odštekana starša

30. 8. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
Sandi in Manja

Sandi in Manja foto: Šimen Zupančič, edit: njena.si

Kdo je moški, ki z rožnato lasuljo, dolgimi trepalnicami in dramatičnimi dialogi spravlja v smeh uporabnike TikToka? Sandi je navihan oče, ki skupaj s soprogo Manjo Plesničar ustvarja posnetke, ki nastavljajo ogledalo najstnikom in njihovim staršem.

Če uporabljate TikTok, potem ste morda že zasledili zabavne videovsebine, ki nastajajo pod imenom tooldtobebored. Glavni lik na posnetkih je običajno Sandi Plesničar, ki našemljen v lik najstniške hčerke uprizarja komične dialoge, v katerih se zlahka najdejo najstniki, njihovi starši pa tudi širše sorodstvo.

In kako se je sploh pričela odvijati zgodba, ki ji danes sledi več kot 30 tisoč uporabnikov TikToka? »Snemati sva začela zgolj iz radovednosti, za šalo. Kam se bo vse skupaj razvilo, pa nihče ne ve. Hčerki, ki sta danes stari štirinajst in petnajst let, sta začeli spoznavati TikTok, pa smo tekmovali, kdo bo imel več ogledov. Takrat sva posnela dva ali tri videe, TikToka pa v bistvu sploh nisva poznala,« je v klepetu za revijo Jana pojasnila Manja, ki je že dvajset let zaposlena v marketingu. In prav povezava službe in družbenih medijev je vodilo v idejo, da se pri snemanju priljubljenih vsebin preizkusi tudi sama, Sandi pa se ji je spontano pridružil.

Luštno je vedeti, da ljudi spravljaš v smeh, pravita. foto: Šimen Zupančič

Čeprav je Sandi danes velika spletna zvezda, pa se na začetku pri snemanju ni najbolje počutil, saj ga je bilo strah tako kamere, kot javnega nastopanja. »To je zame nočna mora. Če je treba, naredim, ampak če lahko, se pa izognem,« je priznal Sandi, ki se je kljub zadržkom pred kamero zelo izkazal. Danes pretežno imitira najstnico, Manja pa je kreativni vodja in scenarist.

Zanimiv intervju z zakoncema si lahko preberete v tiskani izdaji revije Jana, št. 35, krajša različica pa vam je na voljo na spletnem portalu Jana.si. Kliknite TUKAJ.

prejšnji članek
Pevec Tilen Lotrič si je našel službo na radiu
Svet slavnih
Pevec Tilen Lotrič si je našel službo na radiu
naslednji članek
V šovu Ljubezen na vasi bolj vroče, kot ste videli
Resničnostni šovi
V šovu Ljubezen na vasi bolj vroče, kot ste videli

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.