Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nemogoče! Zaradi TV šova konec tedna vsa Slovenija pekla pite?

9. 5. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
salome pita

Pri peki se je v četrtek najbolje odrezala Salome. foto: Facebook

Ustvarjalci šova MasterChef Slovenija so uporabnike družabnega omrežja pozvali, naj objavijo fotografijo svoje limonine pite. Sledilo je presenečenje.

V zadnji oddaji televizijske kuharske oddaje MasterChef Slovenija so morali tekmovalci šova med drugim pripraviti limonino pito z meringo, pri peki pa se je najbolje odrezala Salome. Po oddaji so ustvarjalci šova uporabnike facebooka pozvali, naj spečejo svojo limonino pito in jim pošljejo fotografije sladice. Sledilo je precejšnje presenečenje.

Usuli so se namreč številni odzivi - do ponedeljka pa se je na temo pite zapisalo tudi več kot sedemdeset komentarjev. Sledilci so več kot dvestokrat delili prispevek o pitah in objavili številne fotografije svojih limoninih pit. Kot so med drugim ugotavljali pri svoji peki, se tisto, kar je videti v šovu, kar precej razlikuje od realnega stanja. Med drugim se je tako uporabnica Alojzija Kokot spraševala, kako tekmovalcem uspe v šovu vse tako hitro ohladiti - od testa do nadeva. "In potem moraš bit kar hiter pri (prenanju) meringa," je zapisala. Spet drugim pa ni šlo v račun, kako je lahko pita na vrhu tako lepo zapečena. Izkazalo se je, da je brez posebnih kuhinjskih pripomočkov slednje skoraj nemogoče.

Seveda se je na facebooku oglasila tudi četrtkova zmagovalka v peki limonine pite Salome, ki je bila navdušena nad več kot tisoč všečki in številnimi pohvalami na njen račun, ki ji očitno zelo godijo. Veliko težje oziroma sploh ne prenaša pa tekmovalka kritike na svoj račun in sledilce, ki ji niso najbolj naklonjeni. Priznala je celo, da slednje preprosto kar blokira.

Preberite tudi: Se Salome obeta sanjska služba? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Slovenska olimpijka zapušča Dubaj
Svet slavnih
Slovenska olimpijka zapušča Dubaj
naslednji članek
Ula Furlan strastno poljubila 17-letnega dijaka!
Svet slavnih
Ula Furlan strastno poljubila 17-letnega dijaka!
#nasazenazenska
nasazenazenska