Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ula Furlan strastno poljubila 17-letnega dijaka!

9. 5. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
Lepa učiteljica Violeta Kunc je omrežila srce mladega Klemna Česna. Kaj si o vročih prizorih pred kamero mislijo fantovi domači?

Pri Česnovih je te dni presneto vroče. Ko je na šolske hodnike zakorakala Ula Furlan v vlogi lepe učiteljice Violete Kunc, namreč ni završalo le v glavah navihanih dijakov, temveč tudi tam, kjer se prebujajo prava čustva. Srce simpatičnega Klemna Česna odslej bije za zapeljivo Violeto, s katero odkriva prve romantične dotike. Strasti, ki se ob tem prebujajo in na ekrane slikajo vroče podobe, pa se zdijo vse prej kot resnične kolegom mladega igralca …



Z Borisom Liebrom smo poklepetali o strastnih prizorih, ki jih je posnel z igralko in voditeljico Ulo Furlan. Tovrstne kadre je namreč pred kamero uprizoril prvič, poleg tega pa se je komaj 17 letni igralec prepustil spretnim rokam 16 let starejše lepotice. Kako se je počutil med snemanjem? ''Ja, res sem prvič snemal take kadre, to je moja prva taka izkušnja. A med sceno sem se popolnoma odklopil od 'tukaj in zdaj', zato sem se lahko sprostil in pozabil na to, kako bo izpadlo. Pri vsem skupaj je pomagala tudi super Ula in ekipa, ki me je ogrela pred sceno,'' nam smeje se zaupa simpatični Boris. 

Pa odziv vrstnikov in domačih? Kaj porečejo na strastne poljube in dotike, ki so jih lahko videli na malih zaslonih? ''Mogoče vrstniki ne verjamejo popolnoma, da je bilo res,'' skomigne z rameni Boris. Pa doma? ''Brat je rekel, da bo začel hoditi na castinge,'' se smeji simpatični temnolasec.

Kaj pa si o razmerju z mlajšimi fanti misli Ula Furlan? Preverite tukaj!

Klemna so povsem prevzeli čari učiteljice Violete.

Klemna so povsem prevzeli čari učiteljice Violete. foto: Planet tv

prejšnji članek
Nemogoče! Zaradi TV šova konec tedna vsa Slovenija pekla pite?
Resničnostni šovi
Nemogoče! Zaradi TV šova konec tedna vsa Slovenija pekla pite?
naslednji članek
Kam je izginil Klemen Slakonja?
Svet slavnih
Kam je izginil Klemen Slakonja?