901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kam je izginil Klemen Slakonja?

9. 5. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Klemen Slakonja_1

Klemen se potika po svetu odrske umetnosti, kjer pod žarometi navdušuje občinstvo, ki mu godijo pripetije na odrskih deskah. foto: Peter Uhan/SNG Drama Ljubljana

Oboževalci se sprašujejo, kam je izginil priljubljeni Klemen Slakonja. Se je umaknil izpred soja žarometov?

Klemen Slakonja velja za enega izmed najbolj priljubljenih, zabavnih in prepoznavnih obrazov slovenske medijske cene. Pa vendarle v zadnjem obdobju ne polni več medijskih naslovnic. Kje tiči vsestransko nadarjeni umetnik? Zdi se, da se je po svetovno odmevnem projektu, tekom katerega je zablestel kot Donald Trump, umaknil izpred soja žarometov. Pa to resnično drži?

Našli smo skrivnostnega Klemna

Pravzaprav ne, Klemen je polno zaseden, zabava namreč občinstvo, ki mu godijo pripetije na odrskih deskah. Pa je takole vpet v številne projekte pozabil na ustvarjanje, v katerem tako zelo blesti? Ga bomo še lahko videli kot imitatorja svetovno znanih osebnosti?  Bomo! Čeprav ostaja okrog svojega YouTube projekta zelo skrivnosten, nam je zaupal, da dela tudi na tem in da bomo prek njegovih družbenih omrežij kmalu izvedeli kaj več.

Utrinek iz predstave Ljudski demokratični cirkus Sakešvili, za katero je Rok Vilčnik rokgre lani prejel Grumovo nagrado. foto: Peter Uhan/SNG Drama Ljubljana

Burleska, cirkus, skrivnostna skupina in še kaj!

Kje je torej bil Klemen v zadnjem času in kaj počne danes?  V začetku leta je bil  obsijan z žarometi ljubljanske Drame, kjer je stopil v nenavaden svet Ljudskega demokratičnega cirkusa Sakševili in se preizkusil v vlogi Sakešvilija.

Ravno v teh dneh se pripravlja na skrivnostno slavnostno ustanovitev skupine D Drams, ki bo luč sveta ugledala za samo en večer! Skupaj z Jurijem Zrncem, Bojanom Emeršičem, Maticem Rozmanom in Jožetom Šalejem namreč pripravlja koncert ob 150-letnici ustanovitve Dramatičnega društva v Ljubljani. Druščini D Drams boste lahko brezplačno prisluhnili v petek, 19. maja, ko bodo ob 20.uri  zavzeli ploščad pred Dramo.

Klemen pa ima tudi v bodoče polne roke dela, v Drami ga namreč čaka pomembna naslovna vloga v dramski uprizoritvi Satirikon.

Skupina D drams bo luč sveta ugledala samo za en večer. Prisluhnili jim boste lahko 19. maja 2017. foto: Peter Uhan/SNG Drama Ljubljana

prejšnji članek
Ula Furlan strastno poljubila 17-letnega dijaka!
Svet slavnih
Ula Furlan strastno poljubila 17-letnega dijaka!
naslednji članek
Bivši mož Saše Einsiedler delil še en intimni trenutek
Svet slavnih
Bivši mož Saše Einsiedler delil še en intimni trenutek