pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trkaj pristal v bolnišnici!

8. 5. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Kaj se dogaja s slovenskim raperjem?

Trkaj je svoje oboževalce na družbenih omrežjih močno prestrašil z objavljeno fotografijo. Na njej je namreč razvidno, da slovenski glasbenik leži v bolniški postelji, na obrazu pa ima kisikovo masko. Kaj se dogaja? 

Rok se je včeraj udeležil dobrodelnega teka Wings for life, ki ga organizira mednarodna neprofitna fundacija za raziskavo poškodb hrbtenjače. Na dogodku je pretekel okoli 15 kilometrov, zato so se številni ustrašili, da se mu je pripetilo kaj hujšega. Trkaj pa je vse nekaj ur po objavi prve fotografije pomiril in pojasnil, zakaj se je znašel na bolniški postelji. ''Hvala za skrb in smeh. Vse ok! Savska kopriva ne pozebe tok hitro. Sel sem v hiperbarično komoro. Dost kul! Hitreje regeneriraš,'' je pod objavo zapisal priljubljeni reper. 

Kaj je to hiperbanična komora? Gre za posebno napravo s kontroliranim okoljem, znotraj katere lahko človek dobiva čisti kisik. Komora je preizkušena za uporabo pod velikim tlakom, na katerem prihaja do blagodejnih in pozitivnih učinkov na telo.  Zmerno povišan tlak precej poveča količino kisika, ki oskrbi vsa tkiva v telesu, celo dele, ki imajo omejen dotok krvi, zmanjšan pretok krvi ali celo blokade. Zdravljenje v komori izboljšuje imunski sistem, pospeši obnovo celic, poveča dotok kisika v vsa človeška telesna tkiva. Določena zdravljenja s komoro pa krije tudi slovensko zdravstveno zavarovanje. 

Preberite še: Trkaj na Jezerskem kar v mrzlo vodo!

prejšnji članek
Bivši mož Saše Einsiedler delil še en intimni trenutek
Svet slavnih
Bivši mož Saše Einsiedler delil še en intimni trenutek
naslednji članek
FOTO: Prvo izkazovanje nežnosti med Meghan in princem Harryjem
Svet slavnih
FOTO: Prvo izkazovanje nežnosti med Meghan in princem Harryjem