franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je resnica o fotografiji mladoporočencev, ki je ganila tisoče!

8. 5. 2017; 12.01
Avtor: D. B.
mladoporočenca

Roslynine oči so se zasvetile in najlepše solze so spolzele po njenem licu. Nato je tudi sam začel jokati. Oh, ljubezen, tako dragocena si. foto: Facebook

Fotografija mladoporočencev, ki je bila na družabnem omrežju deljena več kot 40-tisočkrat, je ganila številne. Predvsem zaradi razloga, zaradi katerega na njej nevesta joče.

Po tem ko jo je objavil na facebooku, je fotografija, ki je bila posneta v avstralskem mestu Bowral, pritegnila veliko pozornosti in postala ena od najbolj komentiranih poročnih fotografij na tem priljubljenem družabnem omrežju. James je razkril, da je fotografija nastala ob sončnem zahodu in čeprav je pred njo posnel kar nekaj odličnih fotografij, mu je nekaj preprosto manjkalo, nobena ni bila zanj dovolj dobra. Nato je avstralski fotograf naredil nekaj, kar ni še nikoli pred tem. Ob ganljivi fotografiji je James pojasnil, kako je le-ta pravzaprav nastala: 

"Danes zvečer sem fotografiral Adriana in Roslyn ob sončnem zahodu. Zamislil sem si veličastno sceno s sončnim zahodom ... Takšno, v kateri so mali ljudje ob veličastnem prizoru ... Všeč so mi takšne fotografije …

A danes zvečer se mi to preprosto ni zdelo dovolj. V trenutku, ko je svetloba postala prečudovita, sem pozabil na vse, kar znam, pristopil k njima in jima dejal: 'Prenehajta pozirat. Kot mož in žena uživajta v vajinem prvem skupnem sončnem zahodu.' Nato sta se objela na najlepši možni način … To je bilo lepše od vsega, kar sem si pred tem zamislil.

Nato sem dejal Adrianu: 'Imam vprašanje zate, a želim, da odgovoriš Roslyn.' Nadaljeval sem: 'Od milijarde ljudi na planetu si se ti odločil, da boš ostanek življenja preživel z Roslyn. Ji lahko poveš, zakaj si se tako odločil?'

Čez nekaj trenutkov sem opazil, kako so Roslynine oči svetijo in najlepše solze so spolzele po njenem licu. Nato sem tudi sam začel jokati. Oh, ljubezen, tako dragocena si." 

U intervjuju za Huffington Post je avstralski fotograf priznal, da ne ve, kaj je Adrian dejal svoji ljubljeni. "To ni bilo namenjeno mojim ušesom. Želel sem, da ji zašepeta, saj so bile te besede le za njena ušesa," je razkril James Day ter dodal: "To je tisto, kar rad fotografiram. Ne v naprej zrežirane interakcije."

Preberite tudi: Jure Košir končno pokazal svojo Simono. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Sledite klicu duše!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Sledite klicu duše!
naslednji članek
Demi Moore kriva za smrt 21-letnika?
Svet slavnih
Demi Moore kriva za smrt 21-letnika?