Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Demi Moore kriva za smrt 21-letnika?

8. 5. 2017; 11.01
Avtor: D. B.
demi moore

foto: Profimedia

Igralka Demi Moor se je znašla na sodišču zaradi smrti 21-letnega mladeniča.

Julija leta 2015 so Edenilsona Stevena Valleja po zabavi na domu igralke Demi Moore v Los Angelesu našli mrtvega na dnu igralkinega bazena.  54-letne igralke sicer ko so našli mladeničevo truplo, ni bilo v mestu. Za medije pa je izjavila, da je "absolutno v šoku" zaradi te "nepredstavljive tragedije".

Vallejevi starši, Jorge in Marija, sta na začetku vložili tožbo le proti Tree House Trustu, družbi, ki je lastnik omenjene nepremičnine, pa tudi proti igralkini pomočnici in še eni osebi, ki sta bili odgovorni za organizacijo zabave.

Po tem ko so izsledki preiskave pokazali, da ob bazenu ni bilo oznak o njegovi globini ter da so bili robovi bazena okrašeni z okrasnim kamenjem, ki bi bil lahko po navedbah tožilca vzrok, da se je nesrečni mladenič spotaknil in padel v bazen, pa so tožilci spisali novo obtožnico, v kateri so delno odgovornost za smrt pripisali tudi igralki Demi Moore, piše News.com.au.

Vallejeva še trdita, da je bila temperatura vode v bazenu skoraj 39 stopinj, ko se je njun sin utopil, kar bi lahko ogrozilo delovanje možganov. Poleg tega so priče navedle, da je Edenilson pred gosti izjavil, da ne zna plavati ter da je najbrž padel v vodo po tem, ko so ostali zapustili zabavo.

Preberite tudi: Obraz POP TV naznanil veliko novico. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
To je resnica o fotografiji mladoporočencev, ki je ganila tisoče!
Svet slavnih
To je resnica o fotografiji mladoporočencev, ki je ganila tisoče!
naslednji članek
Tanja Ribič pokazala prelestne noge
Svet slavnih
Tanja Ribič pokazala prelestne noge