pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nina po izpadu iz šova: Nisem tako močna, kot sem mislila

21. 4. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
nina masterchef

foto: POP TV

Včeraj je kuharsko tekmovanje Masterchef zapustila Nina Fugina, ki priznava, da v izločitvenem testu glava ni bila na pravem mestu. Kaj pa nam je zaupala takoj po izpadu iz šova?

Si razočarana, ker si morala zapustiti kuhinjo MasterChef?
Seveda sem, ampak zjokala sem se, razočaranje in žalost pa bom morala pustiti za sabo.
V tistem trenutku sem dala vse od sebe in če to ni bilo dovolj pač ni bilo. Mi je pa žal, ker bi lahko pokazala še veliko več.

Kaj je šlo narobe?
Moja glava, recept in ugasnjena pečica. Reagirala sem nepremišljeno in nezbrano ampak sem se naučila nove lekcije.

Kako bi opisala svojo izkušnjo s kuharskim šovom?


Stresno-zabavna ampak prekratka izkušnja. Hiter tempo, razmišljanje, učenje o hrani, kuhanje vse stvari, ki jih imam rada in res ampak res sem se imela fajn in bi ponovila kadarkoli.

Česa si se naučila?
Poleg kuharije, sem se naučila tudi veliko o sebi in sicer, da nisem tako močna kot sem mislila in pa da mi manjka še veliko prakse, domača kuharica sem že, za kaj več pa bo potrebno še delat.
Ne smem se prehitro vdati in verjeti v dvome v moji glavi, ampak samo zadihati in se zbrati.
Glede hrane, sem pridobila dobra znanja za naprej in nove tehnike, ki bodo prišle prav.

foto: POP TV

Komu od preostalih tekmovalcev najbolj privoščiš zmago in kdo si je po tvojem mnenju ne zasluži?


Najbolj privoščim Mojci, je oseba s katero sva se zelo povezali in je bila v šovu moja druga mamasita (mami* op. av.). Je kuharica po srcu in zelo dober človek, pa tudi zmaga bi ji prišla zelo prav. Prav tako privoščim Jaki, je res dober, pošten fant, ki mi je zmeraj pomagal in svetoval in pri njemu bi z veseljem jedla v restavraciji.
Kdo si zmage ne zasluži ... Hm … imam nekoga v mislih ampak ne bom povedala, naj ostane to moja skrivnost, pa še slabe krvi nebo.

Kakšen pritisk je bila priprava torte za mojstrico Manuelo Kjeilen?
Ko sem videla Manuelo vstopiti v Masterchef studio sem bila čisto šokirana, ker ona je res kraljica sladic in velik vzor. Pritisk je bil seveda velik, ker smo želeli narediti nanjo dober vtis, kar nam je sicer ratalo, samo zmaga je šla v druge roke.
Manuela je bila tako prijazna, pozdravila je čisto vsakega, nam dalo roko, se predstavila, vzpostavila oseben stik ter nas spodbujala. Glede na njeno prepoznavnost je še zmeraj z nogami trdno na tleh tako, da mi jo je bilo čast spoznati in bi se nekateri lahko marsikaj naučili od nje.

Intervju z Manuelo Kjeilen si lahko preberete TUKAJ! 

V predstavitvi ste povedali, da bi morebitno nagrado porabili tudi za odprtje lastne kavarne, je to še vaša želja?
Kmalu bo 10 let odkar sem začela delati v gostinstvu in želja po nečem svojem je zdaj še večja!! Odprla bi, oziroma bom kar rekla Odprla BOM kavarno, ljudem ponudila kulinarično popotovanje, kjer ne bodo rabili kupiti letalske karte, manjkala pa nebo niti kava, katero obožujem in pa domača pijača iz lokalnih kmetij. Še se bom učila, pridobivala znanje, da ko bo prišel ta trenutek bom pripravljena in bodo stvari lažje stekle. Sicer pa je seveda želja tudi zaradi družine, ker jim želim povrniti vse kar so vlagali/vlagajo vame in v moje sanje že 25 let, me spodbujajo in so moji najboljši oboževalci.  Danes je težko najti dobro službo, zato bi bila to moja prva poteza, družini zagotoviti dobro in pošteno delovno mesto.
Želje se uresničujejo, samo za njih je potrebno trdno delati!

Kaj pa lastna oddaja/blog Ninin "food diary", na facebooku že imate takšno skupino – delate še naprej v tej smeri?


Moj food diary ja … ninafooddiary.
V smeri bloga sem veliko razmišljala, vendar pa me vedno bolj zanima tudi Vlog (video blog). Všeč mi je kar počnem sedaj, kratke, zabavne, simpl in včasih poučne objave s katerimi povem čisto dovolj in v prihodnosti bom to tudi nadaljevala, ker to sem jaz.
Za lastno oddajo pa potiho sanjam že zelo dolgo časa … Ninin Food Diary na potepu, kjer bi hodila po Slovenji, probavala hrano različnih restavracij, gostiln, kmetij, kmečkih turizmov…,ljudem delala promocijo in razkazala to našo prelepo Slovenijo!
Idej in želj je veliko, počasi in z občutkom pa bom vse uresničila.

foto: POP TV

So sodniki (Karim, Bine in Luka) tudi v resnici tako strogi?
Strogi so glede kuharije, kar je pravilno, ker z ujčkanjem nebi prišli nikamor.
Drugače so pa res fajn sproščeni fantje.

Delovali ste zelo odločno in vodstveno – vam je žal, da tega niste mogli pokazati?


Hvala, po naravi sem zelo odločna in vodstvena oseba še posebej pri stvareh, ki jih znam in sem v njih prepričana. Zato mi je še toliko bolj žal, da tega nisem mogla pokazati v oddaji, ker skrivam še veliko adutov.

Kaj na vaše nastope pravijo vaši domači?
Mami zmeraj pravi: samo ne mi jokat na televiziji haha, ampak kaj čmo, sem čustvena in vsi ljudje jokamo na televiziji ali pa doma. Spodbude je veliko in vsi so zelo ponosni, smo zelo povezana družina in za vse nastope so bili direktni, kar cenim.

Ste še zelo mladi, vidite svojo prihodnost v kuhanju ali kje drugje?
Kuhanje bo v moji prihodnosti zmeraj prisotno, vendar pa se kot kuharica ne vidim, zaprta med 4 stene pri ognjeni strelki nebi šlo. Združila bom svojo strast do kuhanja, ideje in svoj poklic turističnega tehnika, pa da vidimo kam me bo pot pripeljala.

Ste naredili vse, kar ste lahko, ali so se vaši strahovi uresničili?
Tako je, jaz sem svoj največji sovražnik in ko nisem prepričana vase se velikokrat pustim na cedilu, ne upam tvegati, ampak se učim, rastem in verjamem da po večih napakah pridejo tudi uspehi. Naredila sem vse, kar sem v tistem trenutku lahko in ja na nek način sem se pustila na cedilu ampak šov je šov in življenje gre dalje. Trenutki, ki me bodo testirali bodo še in takrat bom vedela kako se spopasti z njimi. V Masterchefu sem se še naučila, kdor ne raskira ne profitira in mislim, da bom tale moto kar dodala v svoj način življenja.

prejšnji članek
Met kovancev usoden za samosvojo Evo
Svet slavnih
Met kovancev usoden za samosvojo Evo
naslednji članek
Svet glasbe pretresen: Umrl eden izmed najbolj priljubljenih
Svet slavnih
Svet glasbe pretresen: Umrl eden izmed najbolj priljubljenih
#obraziavenija
obraziavenija