Karim Merdjadi foto: Revija Vklop
Za nekatere je izraz, da je vsaka kriza tudi priložnost, zgolj floskula in bolj slaba tolažba, ko stvari ne gredo najbolje, za druge pa to ne bi moglo bolj držati. Temu pritrjuje tudi dolgoletni član komisije v šovu MasterChef Slovenija Karim Merdjadi.
Tedne in mesece v karanteni je izkoristil za snovanje in izvedbo novih načrtov. Ko pa so se ukrepi razrahljali, se je lotil le še izvedbe. Svoje slovite sladice makrone, ki se jih je naučil izdelovati pri kralju sladic Pierru Hermeju v Parizu, si želi razširiti med čim več ljubiteljev poslastic. Umetnost njihove izdelave je naštudiral do potankosti, v šali doda, da o iskanju popolnosti pričajo tudi številni sivi lasje na njegovi glavi. Dolgo je iskal pravo razmerje med vlago v zraku, pravilno staranimi beljaki in pravilno narejeno italijansko meringo, sladkor v prahu z vsaj 2,5 odstotka škroba, prave mandlje, ki ne smejo biti ne pregrobi, ne prefini, ne presuhi, ne premastni.
Vse to je dodobra naštudiral, pred dnevi pa je skrivnost razkril tudi prebivalcem Ljubljane.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.