franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Klemen Lampič (MasterChef) stopa po nekoliko drugačni poti

26. 10. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
Klemen Lampič

Klemen Lampič foto: MasterChef

Klemen Lampič se je predstavil v lanski sezoni priljubljenega šova MasterChef, zdaj pa uspešno nadaljuje pot v svetu kulinarike, na nekoliko drugačen način.

Kot nam je uspelo izvedeti, sta se skupaj z ženo Saro podala v poslovne vode, natančneje se je Klemen Lampič ob ženini podpori podal v proizvodnjo domačih butičnih izdelkov. "Ker pa sem seveda, kot že prej ničkolikokrat, želel biti drugačen/inovativen sem tudi tokrat razmišljal, česa nam na trgu manjka in kaj bi lahko bilo zanimivo za uporabnike. Tako sem ob spoznanju, da smo Slovenci »župarji« odkril, da je pri nas segment juh še zelo slabo oz. praktično ni pokrit. Če izvzamemo »plastične« juhe iz vrečk, kot jim po domače radi rečemo, se mi je to zdel segment, kjer bi se dalo še marsikaj narediti," je povedal Klemen in razkril še nekaj več o svojem projektu. "Tako smo prišli do ideje, da bomo kot prvi v Sloveniji (vsaj po našem vedenju) pasterizirali in ustekleničili DOMMMAČO GOVEJO JUHO. Ta je kot neka stalnica ob nedeljah in vikendih prisotna v naši kulinariki že desetletja in kot taka sigurno najbolj prepoznavna, tradicionalna in priljubljena. Seveda pa smo ji ob bok, za začetek, postavili še dve zelenjavni juhi za pestrejši izbor, ki pa ga nameravamo v nadaljevanju naše zgodbe še dodatno popestriti z bolj ali manj poznanimi okusi, ampak začnimo na začetku ... Vse naše juhe so naravno pasterizirane, narejene po tradicionalnih postopkih. Uporabljamo izključno začimbe, ki so prisotne pri nas že dolga leta (sol, poper, lovor, kumina, majaron), kot tudi domače vrtnine in seveda meso slovenskega porekla. Brez aditivov in brez konzervansov!"

Klemen in Sara sta se za zagon ideje na trgu odločila za izkoristek platforme za množično financiranje. Njune izdelke pa lahko najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Čudežna ženska Sanja Grohar navdušila splet
Svet slavnih
Čudežna ženska Sanja Grohar navdušila splet
naslednji članek
Kako so se v času drugega zaprtja znašli slovenski gostinci in kuharji?
Kulinarika
Kako so se v času drugega zaprtja znašli slovenski gostinci in kuharji?