pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj tekmovalci MasterChef počnejo, ko ne snemajo?

29. 10. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
MasterChef_skupinaska_pokoncna

MasterChef foto: Pop Tv

Pred meseci smo že pisali o tem, da tekmovalci slovenskega šova MasterChef čas, ko poteka snemanje oddaj, preživijo skupaj, saj živijo v skupni hiši. Kaj pa tam počno?

Ustvarjalci oddaje MasterChef so nam zaupali, da tekmovalci ne snemajo vsak dan zapored in da imajo vmes tudi proste dni, ki pa so zelo koristni. Ko pa snemajo oddajo, to poteka cel dan. "Proste dneve tekmovalci izkoristijo, da se spočijejo, sprostijo in pa tudi veliko kuhajo. Od nas dobijo na voljo veliko zanimivih sestavin, s katerimi potem ustvarjajo po lastnem navdihu. Priljubljena aktivnost med tekmovalci pa je tudi gledanje MasterChef oddaj - tako domačih kot tujih," so nam zaupali ustvarjalci in dodali, da v skupnem domu tudi veliko kuhajo. "Vsi udeleženci tekmovanja so veliki ljubitelji hrane in kuhanja, ta strast pa ob soočenju z izzivi in našimi sodniki še strmo zraste. Naloge v tekmovanju namreč dajo tekmovalcem veliko za misliti in v njih spoznajo šibke točke. Tem svojim šibkim točkam se najbolj vestni v prostih dneh posvetijo in tako so vedno bolj uspešni pri naslednjih izzivih."

Dodali so še, da se veliko učijo en od drugega, zato je udeležba na tekmovanju tako za gurmane kot tudi za posameznike, ki razmišljajo, da bi se na kulinarično pot podali tudi poklicno.

Preberite še: Ko kamere ugasnejo, nastopi življenje v skupni hiši. 

prejšnji članek
Esmeraldin Melesio na kisiku
Svet slavnih
Esmeraldin Melesio na kisiku
naslednji članek
Brezplačna spletna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom
Zdravje
Brezplačna spletna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom