stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Klemen se je pred meseci razveselil rojstva hčerke

17. 11. 2020; 10.00
Avtor: J.K.
Klemen Lampič

Klemen Lampič foto: MasterChef

Družina vesela novice ni obešala na velik zvon. 'Smo bolj tradicionalni in starokopitni, za nekatere dogodke je primerneje, da ostanejo v krogu domačih.'

Tekmovalec lanske sezone šova MasterChef Klemen Lampič je v poletnih mesecih drugič postal očka. S soprogo Saro in sinom Najem, ki ga ima Klemen iz preteklega razmerja, so se razveselili rojstva deklice Ele. Vesele novice doslej niso delili z javnostjo, saj sta sklenila, da bodo imeli prve trenutke povsem zase.

»Oba sva mnenja, da kljub temu, da delno živimo javno življenje, so nekatere stvari primerne, da ostanejo v krogu domačih. Sam osebno nisem pristaš tega, da so že prve minute iz porodnišnice naslednjo minuto na Instagramu, saj so to trenutki in obdobja, ko je primerno, da si družina vzame čas zase in se posveti en drugemu. So slike primerne za družinske albume, ki pa tonejo vedno bolj v pozabo, mi smo bolj tradicionalni ali starokopitni,« nam je pojasnil Klemen, ki žal zaradi ukrepov za zajezitev novega koronavirusa ni bil prisoten pri porodu.

Klemen Lampič z družino foto: Osebni arhiv

»A najpomembneje je, da je porod minil brez posebnosti. Kljub temu, da so bili potem tudi obiski omejeni na eno osebo in samo eno uro na dan, smo po tem, ko sta punci prišli po treh dneh iz porodnišnice, nadomestili zamujeno. Skozi celo poletje smo se namreč posvečali predvsem sami sebi, sedaj pa se podajamo nazaj na nove poslovne poti.« 

In v kakšne poslovne poti je zajadral? Skupaj s Saro marljivo uresničujeta simpatično poslovno zgodbo Domače, tekom katere bosta na trgu predstavila domače izdelke v inovativni preobleki. »Po cele dneve sem ali v kuhinji ali pisarni in se pripravljam na božični novoletni sejem, kjer bomo v nakupovalnem centru Supernova Rudnik prisotni z našimi juhami in ostalimi dobrotami,« nam še pove Klemen, ki ne skriva, kako srečen je v objemu svoje družine.

Klemen Lampič s hčerko Elo foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Žena Marjana Novine zbolela za Covidom, ima resne težave
Zdravje
Žena Marjana Novine zbolela za Covidom, ima resne težave
naslednji članek
Rebeka Dremelj iskreno o lepotnem posegu
Svet slavnih
Rebeka Dremelj iskreno o lepotnem posegu