stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Mojca ponoči očarala Janeza

16. 11. 2020; 07.00
Avtor: J.K.
mojca-lubej

Mojca Lubej foto: POP TV

Janez Marn je svoje izbranke popeljal na posestvo Darje Tomažin, kjer pa smo tekom njihovega druženja izvedeli kar nekaj zanimivosti, ki so se odvile izven prisotnosti kamer. Nova tekmovalka Mojca Lubej je namreč Janeza že očarala in zvabila v svoj objem.

Na posestvu Janeza Marna se je kot strela iz jasnega pojavila nova tekmovalka Mojca Lubej. Prihod Koprčanke je junaka podeželja sprva sicer zmedel, kar je opisal v svojem slikovitem stilu: »Oseba je neka nova, frišna oseba, to je neka noviteta. Kot nek novi aparat, ki ga dobiš v kuhinjo, ki ga sploh ne znaš uporabljati.«

A kot kaže, se je Janez zelo hitro privadil na novo kandidatko, tekom noči naj bi se po besedah prisotnih intimno zbližala. Nad nočnim dogodkom je bila vidno razočarana in jezna Sabina, ki ji je Janez do Mojčinega prihoda posvečal največ pozornosti.

Sabina: 'Ti tega se zdele ne moreš popravit, ni boga na svetu, ti samo pojdi naprej, furaj in to je to.' foto: POP TV

»Ja, res sem bila jezna na Janeza, zakaj ne bi bila jezna? Eno dela, drugo govori. To mi pa res gre na živce,« je dejala v izjavi Sabina ter poudarila, da ima dovolj velik razlog za slabo voljo.

Janez je sprva komentiral, da Sabina ustvarja nevihto pred sončnim zatonom, na koncu pa priznal, da si pravzaprav njeno jezo zasluži: »To, da je Sabina tako jezna in nervozna … tega nisem pričakoval. Stvari je vzela resno v roke, sicer jaz si tako tudi zaslužim, pač krivdo imam. Naprej pa ne vem, kaj bi povedal.«

Mojca Lubej foto: POP TV

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Takšen je danes Kekec!
Svet slavnih
Takšen je danes Kekec!
naslednji članek
Horoskop: Šele prepir vas bo prebudil v pravo stanje
Horoskop
Horoskop: Šele prepir vas bo prebudil v pravo stanje