vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

anja Robavs, obrez, jesen 2021 Svet24.si

VIDEO: Za poskočno jesen si privoščite vadbo na...

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Goran in Hana, oktober 2021 Njena.si

Zdaj je uradno: Hana in Goran znova par

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Horoskop: Šele prepir vas bo prebudil v pravo stanje
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Šele prepir vas bo prebudil v pravo stanje

Horoskop, Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven


Skozi zaljubljenost boste prišli do svoje notranje moči in želeli v praksi pokazati vse, kar zmorete in ste. Bolje je, da se sprostite v čutenju bližine in sprejmite intimo zares.

Bik


Pomembnost vam bo zrasla v javnosti, zato se boste preveč ukvarjali s svojo zunanjo podobo in vse manj s tem, kar bi morali zares narediti. Pazite, da se sreča ne obrne.

Dvojčka


V želji po spremembi se boste lotili vsake priložnosti za kakršnokoli delo in sodelovanje. Odlično vam bo uspelo vam bo potem, ko boste v to vložili veliko dela.

Rak


Imeli boste zanimiv magnetni privlak za okolico in le stežka boste partnerju razložili, da ne poznate vsejh teh ljudi, ki se z vami prijazno pogovarjajo. Ne bo vam verjel.

Lev


Včerajšnji mlaj je aktiviral vaše nove začetke in zdelo se vam bo, da res lahko naredite karkoli želite. Ljude se bodo na vas odlično odzivali in vam pri vsem pomagali.

Devica


Odmaknili se boste od vsega in to vas bo povsem osrečilo. Skozi krajšo izolacijo boste lahko uredili svoje misli, načrte in se pripravili na popolnoma drugačen način bivanja.

Tehtnica


Želeli si boste sprostitve, meditacije ali samo počitka, pa bo vse šlo hitro po gobe, če se boste želeli o vsem dogovoriti z bližnjimi ali prijatelji. Samo odmaknite se po svoje.

Škorpijon


Zdelo se vam bo prelepo, da bi bilo resnično. In še prav boste imeli. Pozabili boste namreč upoštevati kar precej navodil, da bi to, kar želite vpeljati, res učinkovalo.

Strelec


Šele prepir vas bo prebudil v pravo stanje, da se boste začeli zavedati svojega življenja. Vseeno nadaljujte s stvarmi, ki jih delate čisto po svoje, saj so dober unikat.

Kozorog


Ne boste mogli več poslušati lažnega optimizma v okolici, ki ne bo uradno potrjen. Nihče vam ne bo znal povedati, kdo je to pripravil, a odločno boste spremenili stvari.

Vodnar