Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Tako se je zaljubila v svojo ženo

16. 3. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
Patricija Horvat

Patricija Horvat foto: Ana Gregorič

Za novo tekmovalko šova MasterChef bo doma močno stiskala pesti soproga Ana. Kako je slednja postala velik del njenega življenja?

V novi sezoni šova MasterChef Slovenija se bo za glavno nagrado potegovala tudi Patricija Horvat iz Idrije. Energična 34-letnica s kuhanjem nima veliko izkušenj in kot pravi, ne ve prav dobro, kako se bo znašla pred kamerami. Na svoji življenjski poti se je uveljavila v karateju, kjer je bila sprva uspešna tekmovalka, kasneje pa je postala trenerka. Prav karate je v njeno življenje pripeljal ljubezen, soprogo Ano, s katero sta se v kimonu poročili na Idrijskem gradu.

Patricija Horvat in Ana foto: Osebni arhiv

»Najina zgodba sega že kar nekaj let nazaj, preden sva se zaljubili. Spoznali sva se prek skupne prijateljice pred približno 15 leti. Ta prijateljica je Ano pripeljala na karate priprave v Portorož. Ne bom pozabila, da mi ni želela dati roke v pozdrav. Kasneje mi je priznala, da zato, ker sem jo tako zmedla. (smeh) Tako da za naju praviva, da to ni bila ljubezen na prvi pogled, ampak ljubezen na pravi trenutek,« je Patricija smeje se pojasnila v predstavitvi.

prejšnji članek
Horoskop: Se vam vaši prijatelji odmikajo?
Horoskop
Horoskop: Se vam vaši prijatelji odmikajo?
naslednji članek
Luka Dončić z Anomario nov lik v kultnih Simpsonih?
Svet slavnih
Luka Dončić z Anomario nov lik v kultnih Simpsonih?