nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MASTERCHEF: Sotiran krompir domov poslal mlado Alano

23. 4. 2021; 10.19
Avtor: K.M.
Alana, masterchef

Alana Vrviščar foto: Pop TV

Na videz preprosto sotiran krompirček je bil prevelik izziv za mlado Alano. Karim je vidil težavo tudi v tem, da ima dejansko premalo izkušenj, kar se je poznalo v preveč začetniških napakah.

Alana Vrviščar je že na začetku naredila osnovno napako, saj vode, v kateri je krompir kuhala, ni solila. Sodniki so poudarili, da se bo to poznalo na okušanju, saj bi morala samo vodo v resnici še bolj soliti, saj je krompir kuhala z olupki. Nato je krompir pri sotiranju preveč in prevečkrat mešala in umikala z ognja. 

Pri končnem ocenjevanju sodniki niso pretirano komentirali, je pa Alanin krompirček na žalost najbolj izstopal v negativnem smislu. 

"Mi nismo v dilemi, ker en sotiran krompir izstopa. Je voden, plehek, manjka, in to je res boleče, sol. Eden od vas bo moral tik pred vstopom v TOP 10 opustiti sanje in to si ti Alana," je odločitev povedal Karim Merdjadi

Ta se je od sotekmovalcev in sodnikov poslovila v solzah in se ob tem vsem zahvalila za priložnost. Bine Volčič pa je ob slovesu iskreno povedal, da misli, da ima Alana velik potencial, s tem pa ji je zagotovo dal odlično popotnico za nadaljnje ustvarjanje v kulinariki. Vem, da se bom še kar naprej borila naprej, ker mi to res ogromno pomeni in imam samo še večjo motivacijo.

prejšnji članek
Horoskop: So pred vrati dramatične spremembe?
Horoskop
Horoskop: So pred vrati dramatične spremembe?
naslednji članek
Slovenska potica zaščitena kot zajamčena tradicionalna posebnost
Kulinarika
Slovenska potica zaščitena kot zajamčena tradicionalna posebnost