palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tega v šovu Sanjski moški niso pokazali

23. 4. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
anja-kojc

Anja Kojc foto: POP TV

V oddaji je bilo videti, da Gregor Čeglaj in Anja Kojc nista imela priložnosti, da bi se bolje spoznala. No, slednje pravzaprav ne drži.

Anja Kojc je tista 25-letnica, ki je sanjskega Gregorja Čeglaja ob prvem stiku vikala. Za slednje je bila kriva zlasti trema in narava njenega dela, sicer pa se najbrž strinjamo, da spoštljivost ni prav nič sramotnega, hkrati pa je veliko bolj zaželena, kot nespodobno vedenje.

Anja Kojc foto: POP TV

Anjin obstoj v šovu je zaznamovala zlasti živčnost, ko so zabrnele kamere, je namreč spoznala, da se ne bo zmogla sprostiti v tej meri, kot ostala dekleta. Vrtnice tako niti ni pričakovala, je pa res, da je bila bolj pogumna, kot smo videli gledalci pred malimi zasloni. Tudi Anja si je namreč izborila klepet z Gregorjem, vendar tega v oddaji niso prikazali.

»Imela sva pogovor na samem, vendar me je vsa nervoza ob tako šarmantnem moškem preveč prevzela in se nekako nisem mogla sprostiti, še posebej zaradi vikanja, zato sem morda povedala več nepomembnih stvari o sebi, kot bi bile primerne, da bi me bolje spoznal,« je pojasnila za 24ur.com.

prejšnji članek
Princ Louis mini kopija očeta Williama
Svet slavnih
Princ Louis mini kopija očeta Williama
naslednji članek
Željka (Šverc komerc) rada ustvarja v kuhinji
Svet slavnih
Željka (Šverc komerc) rada ustvarja v kuhinji