stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gledalci zaskrbljeni, šova Master Chef ni na programu

28. 4. 2021; 06.56
Avtor: K.M.
masterchef 2021

Tekmovalci 7. sezone šova MasterChef Slovenija foto: Ana Gregorič

Številni gledalci kuharskega šova so opazili, da ga v četrtek in petek ni na sporedu. Kdaj bomo lahko gledali zadnjo deseterico letošnjih tekmovalcev?

Kuharski šov Master Chef je med slovenskimi gledalci zelo priljubljen, kar potrjuje tudi dejstvo, da je trenutno na sporedu že njegova sedma sezona. Številni gledalci pa so opazili, da šova ta četrtek in petek ob 21. uri ni na sporedu programa Pop TV. Za pojasnilo smo se obrnili na službo za odnose z javnostmi na omenjeni televiziji.

Spomnimo, šesta sezona šova se je lanskega maja sredi sezone poslovila z malih ekranov. Svoj davek je takrat terjal koronavirus. Na male ekrane so se kasneje vrnili šele čez dobre tri mesece, v začetku septembra.

Masterchef Slovenija, Bine Volčič, Karim Merdjadi, Luka Jezeršek foto: Pop TV

Zgodba je tokrat nekoliko drugačna in ne tako zelo dramatična. Priljubljenega kuharskega šova Master Chef ta teden ni na sporedu zaradi nekoliko spremenjene programske sheme televizije Pop TV, ki se je s svojim programom prilagodila počitnicam.  

»Glede na to, da smo v času počitnic in si mnogi vzamejo čas za pobeg na dopust, smo počitniški program tudi letos nekoliko prilagodili, da gledalci ne zamudijo nobene epizode Master Chef Slovenija. Že naslednji četrtek, 6. maja, je kuharsko tekmovanje nazaj z novimi kulinaričnimi podvigi,« je za nas pojasnila Katja Klavora, predstavnica odnosov z javnostmi Pro Plus. 

MasterChef Slovenija foto: POP TV

Že naslednji četrtek boste tako lahko uživali v novih kulinaričnih podvigih zadnje deseterice tekmovalcev. Nazadnje se je od tekmovanja poslovila mlada Alana, za naziv Master Chef Slovenije 2021 pa se s kuhalnicami še naprej borijo Anže, Adam, Dušan, Kimi, Ljubislav, Maša, Žiga, Natalija, Bruno in Irena. 

Preberite si, kaj je po izpadu iz kuharskega šova povedala letošnja najmlajša tekmovalka, ki bila v času snemanja stara zgolj 17 let. >>KLIKNITE TUKAJ <<.

prejšnji članek
Se je znana Slovenka na skrivaj poročila?
Svet slavnih
Se je znana Slovenka na skrivaj poročila?
naslednji članek
Marko (Šverc komerc): noče se pojavljati v medijih
Svet slavnih
Marko (Šverc komerc): noče se pojavljati v medijih