pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko (Šverc komerc): noče se pojavljati v medijih

28. 4. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
na granici _NNL3

Šverc komerc foto: Promocijski material

Igralec Filip Juričić, ki navdušuje v vlogi Marka Lasića v seriji Šverc komerc, pravi, da ne mara dajati intervjujev in da se v resnici ne želi pojavljati v medijih. Razlog?

Filip Juričić je svojo prvo glavno vlogo odigral leta 2005, ko je prav tako Marka igral v hrvaški seriji Ljubav v zaleđu oziroma Ljubezen v zaledju. Takrat, star dobrih 24 let, je bil nad naslovnicami v revijah in pojavljanjem v medijih navdušen, saj se je zavedal, da bodo kar naenkrat vsi vedeli, kdo je in kaj počne. Z leti pa je to navdušenje zbledelo, zato danes le redko poda kak intervju, predvsem pa je zelo skop z informacijami o svoji zasebnosti. Pravi, da je v svoji karieri spoznal, da ima medalja dve plati in da pojavljanje v medijih ni vedno najbolj koristno. Predvsem ne za njegovo zasebnost. 

Igralec je pred dnevi praznoval svoj 40. rojstni dan, to pa je bila priložnost, da je po dolgem času podal nekaj redkih intervjujev. Med drugim tudi za hrvaško revijo Story, ki je izšla danes. Pojasnil pa je tudi, zakaj se v medijih, razen če gre za promocijo njegovega dela, ali pa če dela intervju z novinarji, ki jih pozna in jim zaupa, ne želi pojavljati. 

"Mislim, da sicer moram biti v medijih, a ne nenehno in povsod. Igralec mora obdržati nekaj svojih skrivnosti, da je na zaslonu potem bolj zanimiv. V medijih so se v preteklosti pojavljale zgodbe in fotografije, ki niso bile resnične. Recimo paparac fotografija s dekletom, s katerim sva bila samo prijatelja ...," je med drugim povedal za omenjeno revijo.

prejšnji članek
Gledalci zaskrbljeni, šova Master Chef ni na programu
Resničnostni šovi
Gledalci zaskrbljeni, šova Master Chef ni na programu
naslednji članek
Kate Middleton ima enake že 17 let
Moda&Lepota
Kate Middleton ima enake že 17 let