pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: To je bil pravi razlog za Zalin šok

27. 4. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
masterchef-slovenija, zala

Zala foto: VOYO

Marku in Zali so sodniki namenili boleče kritike, sedaj pa je tekmovalka pojasnila, zakaj je ob njihovih besedah doživela šok.

Po snemanju oddaje, v kateri sta bila Marko in Zala deležna bolečih sodniških kritik, se je tekmovalka hitro pobrala, k čemur jo je spodbudilo predvsem zavedanje, da sta dala vse od sebe in da sta med ustvarjanjem zelo uživala.

Zala in Marko foto: VOYO

»Bolj se je bilo težko pobrati po spoznanju, da tvoja ocena jedi ne bo vedno sovpadala z mnenjem sodnikov oziroma da se lahko zgodi tudi to, da v primerjavi s sodniki svojo jed vidiš popolnoma drugače, ti belo, oni črno. V mojem primeru me je bolj potrlo dejstvo, da sem sama kot nekdo z umetniško žilico videla najin krožnik kot nekaj dokaj elegantnega, ne rečem, so bili nekateri krožniki tudi še lepši in bolj popolni, sodniki pa so mojo oceno krožnika popolnoma znegirali. Bil je bolj osebni trenutni šok kot kar koli drugega, ker dvomim, da bi bila kadar koli zmožna stati za nečim, kar bi se meni iskreno zdelo ‘grdo’ in to napačno interpretirati kot nekaj lepega,« je v pogovoru za 24ur.com priznala Zala, ki se danes zaveda, da imamo lahko ljudje različne okuse tako glede same postavitve krožnika, kot tudi okusov.

Zalin in Markov krožnik foto: VOYO

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Sandi izza kamere povsem drugačen
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Sandi izza kamere povsem drugačen
naslednji članek
Slovenski igralec za Senidah napisal novo uspešnico
Svet slavnih
Slovenski igralec za Senidah napisal novo uspešnico