nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kate Balon zaradi naivnosti žrtev goljufije?

26. 4. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Kate Balon

Kate Balon foto: Planet TV

Kate se drži za glavo in skuša razumeti, zakaj ji želijo škodovati.

V številna uredništva prihajajo anonimna pisma o neustreznem poslovanju Kate Balon. Ker gre v prvi vrsti za načrtno povzročanje škode in blatenje imena brez poznavanja ozadja, se te teme nismo dotaknili. A Kate se je vseeno znašla v novicah in ker ni imela možnosti pojasniti svoje plati zgodbe, se sedaj le nemočno drži za glavo.

»Niti braniti se ne morem, ker me niso kontaktirali, čeprav piše drugače. Tudi komentiranje pod objavami imam onemogočeno,« se čudi akterka eksperimenta Poroka na prvi pogled, ki se preživlja kot maserka. In ravno slednje je srž vseh težav. Da bi uresničila svoje velike sanje o masažnem salonu, se je namreč vpletla v posel, kjer se je pošteno opekla.

Kot nam je pojasnila, je v dobri veri, da bo lahko odprla salon in pričela s poslovanjem, prevzela že obstoječe podjetje in bila pri tem zaradi nepodkovanosti ogoljufana. Kmalu se je namreč izkazalo, da je skupaj z imenom podjetja prevzela tudi vse dolgove. Kate je tako na začetku poti obstala z velikim bremenom na plečih, saj mora poleg truda za zaslužek in preživetje reševati še finančne težave nekdanjih lastnikov. »Trudim se in želim si, da bi mi uspelo vse rešiti. Je pa težko in takšne stvari, ko te blatijo v javnosti, vse skupaj samo otežuje,« zaključi Kate.

prejšnji članek
Združitev Atomikov presenečenje tudi za Janija Pavca
Svet slavnih
Združitev Atomikov presenečenje tudi za Janija Pavca
naslednji članek
Simone Ashley je nova zvezda serije Bridgerton
Svet slavnih
Simone Ashley je nova zvezda serije Bridgerton
#obraziavenija
obraziavenija