palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Žanet Briški in Timotej Cizej o prvem poljubu in prepirih

3. 5. 2022; 06.00
Avtor: Revija Lady
timotej-bečan, žanet

Timotej in Žanet foto: POP TV, edit njena.si

Naklonjenost se je rosila v zaodrju, ko so tekmovalci med pripravami na snemanje posedali na kavču.

Žanet Briški in Timotej Cizej sta bila prva tekmovalca, ki sta izpadla iz kuharskega šova MasterChef Slovenija. A slovo za njiju ni bilo težko, kajti tam sta spoznala pravo ljubezen. »Ko sva prišla iz šova, sva bila polna zagona, ambicij, pozitivne naravnanosti. Odprlo se nama je veliko vrat in to je bila res najboljša izkušnja, da sva kuhala za take mojstre, kot so sodniki v oddaji. Kar nama največ pomeni, je to, da sva spoznala drug drugega,« povesta zaljubljenca, ki sta že od prvega dne v šovu neločljiva. V en glas zatrdita, da je iz prijateljstva nastala ljubezen, najbolj pa sta se spoznala v zaodrju, ko so tekmovalci med pripravami na snemanje posedali na kavču.

Timotej in Žanet v šovu foto: POP TV

»Znala sva nasmejati drug drugega in se šaliti. Imava podoben smisel za humor in sarkazem, ki naju povezuje,« pove Žanet in doda, da je prvi poljub padel kar med snemanjem, zgodba pa se je nadaljevala, ko sta izpadla. »Na Timoteju mi je všeč, da ima zelo veliko srce, da je izredno bister in iznajdljiv,« pove 27-letnica, ki je Timoteju takoj padla v oči zaradi videza.

»Vizualno je popolnoma moj tip, njenemu značaju in štajerskemu naglasu pa se tako in tako nisem mogel upreti,« nasmejano pove Timotej, ki je s svojo simpatijo hitro zaživel skupaj. Žanet pa ne skriva, da se včasih s Timotejem tudi spreta. »Največkrat se to zgodi glede tega, kdo boljše kuha. Sicer pa zdaj skupaj kuhava v restavraciji Ribnik, to je najin projekt, rojen iz veliko ljubezni in trdega dela.«

Preskočile so iskrice foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Miša Molk v enem mesecu doživela več, kot mnogi v vsem življenju
Svet slavnih
Miša Molk v enem mesecu doživela več, kot mnogi v vsem življenju
naslednji članek
Pevka Sendi vstala kot Feniks iz pepela
Svet slavnih
Pevka Sendi vstala kot Feniks iz pepela