pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dobrodelni frizer Marko moral zapustiti MasterChef

4. 6. 2022; 11.00
Avtor: K.M.
Marko Hriberšek (31 let)

Marko Hriberšek (31 let) foto: Ana Gregorič

Marko priznava, da sam ni bil več dorasel ravni kulinarike, ki so jo pripravljali preostali tekmovalci v najbolj slavni kuhinji v Sloveniji.

Marko se je moral na izločitvenem testu v kuhanju spopasti s Petro in Mašo, bolj kot smo blizu finalnemu tednu, bolj pa so izzivi zakomplicirani. Tekmovalci niso vedeli, s čim bodo morali kombinirati svoje sestavine, to so izvedeli šele v deseti minuti, za nakup v trgovini pa so imeli zgolj 5 minut, nato pa se je ta zaprla.

Marko je moral v jed kombinirati suhe marelice, ki jih je vključil v svojo rižoto s piščancem. Kuharski mojstri pa nad njegovo jedjo niso bili navdušeni in so se v en glas strinjali, da njegovo kuhanje ni na ravni za vstop med top 5.

"Še marsikaj nisem pokazal, še marsikaj znam, tako visoke kulinarike pa ne vem, če bi zmogel," pa je ob koncu povedal Marko, ki se je strinjal, da njegovo kuhanje ne dosega več tistega znanja, ki je potrebno za obstanek. "Presrečen sem, da sem sploh sem prišel, da sem spoznal tri čudovite osebe, ki ste mi dali inspiracijo. Iz srca se vam zahvaljujem."

Pred nami pa je teden polen presenečenj. 

prejšnji članek
Aleš Uranjek se je odločil za nov vide
Svet slavnih
Aleš Uranjek se je odločil za nov vide
naslednji članek
Deželak Junak gre v vikend s fantastičnim presenečenjem
Svet slavnih
Deželak Junak gre v vikend s fantastičnim presenečenjem