sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Babica, ki je v šovu našla srečo

3. 6. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Gordana Gašparić Vrbljanin

Gordana Gašparić Vrbljanin foto: POP TV

Upokojenka Gordana si je želela popestriti življenje, a v tednih, ko je ustvarjala hrvaško oddajo Poroka na prvi pogled, se je zgodilo še veliko več …

Gordana Gašparić Vrbljanin je 62-letna upokojenka, ki ji mirno in dolgočasno življenje nič kaj ne godi. Vsakdan si rada popestri z aktivnostmi, zato vedno skrbi, da se okoli nje odvija pestro dogajanje. »To je tudi razlog, da sem se prijavila v šov. Polna sem adrenalina,« je dejala v predstavitvi in pojasnila, kakšno mnenje ima o ljubezni na prvi pogled.

»Morda težko rečem, da verjamem v pravo ljubezen na prvi pogled, verjamem pa v iskro, ki se lahko prižge ob prvem srečanju. Mislim sicer, da ta iskra še ni ljubezen, lahko pa to postane. Vse je namreč odvisno od karakterjev, želja in pričakovanj. Verjamem tudi, da se lahko ljubezen na prvi pogled zgodi mlajšim osebam. Meni se kot ženski, ki ima že toliko let, kaj takega zagotovo ne more pripetiti. V teh letih namreč iščem nekaj več kot iskrico ljubezni – zaupanje, poštenost, spoštovanje, kompromis,« je za RTL razložila Gordana, ki jo boste bolje spoznali v naslednjih delil priljubljene hrvaške oddaje Poroka na prvi pogled, kjer jo čaka zelo lepa ljubezenska pravljica.

prejšnji članek
Sa ansambel Galama novi Modrijani?
Svet slavnih
Sa ansambel Galama novi Modrijani?
naslednji članek
Hajdi in Anže skupaj tudi na poslovno pot
Svet slavnih
Hajdi in Anže skupaj tudi na poslovno pot