Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nevesta, ki bo poskrbela za največ drame

3. 6. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
lidija-stević

Lidija Stević foto: RTL

Lidija Stević se je pred vstopom v hrvaški eksperiment Poroka na prvi pogled predstavila kot vsestransko dekle, ki išče partnerja, ki bo lahko obvladal njen značaj. Da bo slednje pravzaprav zelo velik problem, boste videli že zelo kmalu …

Lidija Stević je profesorica hrvaškega jezika in književnosti, kot je pojasnila v predstavitvi, poučuje v srednji šoli, v prostem času pa piše blog, snuje pesmi, izdeluje nakit, prepeva, pleše, igra, slika in fotografira. Vsestransko nadarjena 38-letnica je po naravi zelo energična oseba, ki se rada posveča stvarem, ki jo navdihujejo.

Lidija Stević s soprogom. foto: RTL

Lidija si želi ob sebi partnerja, ki bo lahko sledil njenemu temperamentu in ji bil hkrati v oporo v dobrih in slabih dneh. Kot je pojasnila ustvarjalcem, zna biti včasih nekoliko nora, vsak dan ima namreč novo idejo, ki jo poskuša uresničiti, zato se ji zdi pomembno, da jo partner jemlje resno in je ne poskuša spremeniti. V pravo ljubezen verjame, a meni, da jo je potrebno pravočasno najti. Za zgled sta ji starša, ki sta srečno poročena že več kot 40 let. Sama te sreče ni imela, v preteklosti je bila namreč že poročena tri leta, vse od ločitve pa stopa skozi življenje sama. V eksperiment se je prijavila, saj verjame, da bo s tem projektom našla pravo osebo zase. Kako divja preizkušnja čaka njo in njenega soproga, boste videli v začetku prihodnjega tedna.

Lidija Stević foto: RTL

prejšnji članek
Je bila njuna strastna romanca predstava za gledalce?
Resničnostni šovi
Je bila njuna strastna romanca predstava za gledalce?
naslednji članek
Princ Louis med parado pritegnil pozornost javnosti
Svet slavnih
Princ Louis med parado pritegnil pozornost javnosti