cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kdaj si je Luka nazadnje privoščil romantično večerjo z ženo?

10. 6. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Aleksandra in Luka Jezeršek

Aleksandra in Luka Jezeršek foto: Voyo

Zakonca sta nam razkrila, da sta si pred dvema mesecema privoščila romantično-kulinarično popotovanje po Južnoafriški republiki. "Popolnoma naju je očarala".

Romantično obarvana oddaja MasterChef je poskrbela za kaos v kuhinji in presenečenje, ko so Luka Jezeršek in tekmovalci izvedeli, da kuhajo za slovenskega kuharskega mojstra in njegovo ženo Aleksandro. V oddaji sta Luka in Aleksandra sicer razkrila, da se že nekaj časa pogovarjata o tem, da bi si privoščila romantični večer v dvoje. Par ima namreč kar tri otroke, v kombinaciji z delovnimi obveznostmi pa to zagotovo ni najlažja naloga. Zato nas je zanimalo, kdaj sta si nazadnje privoščila romantično večerjo v dvoje. Po oddaji pa sta nam razkrila, da sta si kar nekaj trenutkov v dvoje privoščila v mesecu aprilu. 

»Aprila sva bila na kulinaričnem potovanju po Južnoafriški republiki, ki naju je popolnoma očarala. Tako da bi človek lahko rekel, da sva romantične večerje “prinesla notri” za vsa leta nazaj. Južnoafriška republika naju je navdušila z izjemnimi vini, vrhunsko kulinariko in čudovito pokrajino,« sta nam med drugim zaupala zakonca Jezeršek, ki sta obiskala tudi najboljšo restavracijo leta 2019. 

Aleksandra in Luka Jezeršek v Južnoafriški republiki foto: Osebni arhiv

Uživanje na kosilu ob morju foto: Osebni arhiv

»Med drugim sva obiskala tudi restavracijo Wolfgat v Paternostru, ki si je leta 2019 prislužila naziv restavracija leta v sklopu World Restaurant Awards. Restavracija ima samo 20 sedežev, nahaja pa se tik ob morju. To je bil res kulinarični vrhunec potovanja, čeprav sva tudi v vinski regiji Stellenbosch na vsakodnevni ravni odkrivala impresivne kleti, katerih neverjetne razsežnosti so res dih jemajoče. Definitivno sva si na tem potovanju naredila zalogo nepozabnih spominov in nenazadnje trenutkov v dvoje.«

Nad pripravljenimi jedmi, kuhali so Luka, Maša in Petra, sta bila zakonca sicer navdušena. S predjedjo pa si je balkon in top 4 sicer prikuhal Luka, še zadnji moški predstavnik v letošnjem tekmovanju. Dekleta pa se bodo morala podati v kuharsko tekmovanje za vstopnico med top štiri tekmovalce letošnje sezone. Oziroma bolje rečeno top tri tekmovalce, saj se bosta danes morali posloviti kar dve ...

prejšnji članek
Deželak Junak se približuje cilju na Debelem rtiču
Svet slavnih
Deželak Junak se približuje cilju na Debelem rtiču
naslednji članek
Dejan iz Poroke na prvi pogled: Poškodba me je prikovala na posteljo
Resničnostni šovi
Dejan iz Poroke na prvi pogled: Poškodba me je prikovala na posteljo