nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Evita ganjena nad odzivom gledalcev

20. 6. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Evita Antončič

Evita Antončič (19 let) foto: Ana Gregorič

Evito ste gledalci kuharskega šova MasterChef zelo vzljubili. Mlada tekmovalka priznava, da jo je slednje zelo presenetilo, tako velike podpore ni pričakovala …

Evita Antončič se je s svojim kuharskim talentom, prizemljeno naravo, spoštljivim vedenjem in razumnim pogledom na svet usidrala v srca gledalcev. Slednjega mlado dekle ni pričakovalo, zato je za odziv, ki ga je deležna iskreno hvaležna. »Zelo me je pa presenetila vsa podpora, ki sem jo prejela od vas. Vsakemu od vas sem zares iz hvaležna za vsako lepo besedo, ki ste mi jo namenili. Mogoče kdaj na kakšno sporočilo ne odgovorim, ampak preberem pa res čisto vsakega,« je Evita v objavi na družbenem omrežju nagovorila spletno publiko in dodala, da komaj čaka na druženje v živo, ko bo na dogodkih razvajala s slastnimi grižljaji.

»To je bila najlepša izkušnja, ki sem jo doživela. Iztekla se je presenetljivo boljše, kot sem si predstavljala na dan, ko sem se odločila, da bom šla v MasterChefa. Neizmerno sem vesela, da sem se tako odločila. Poleg tega, da je bila izkušnja poučna (pa ne samo iz kulinaričnega vidika), sem spoznala dva doživljenjska prijatelja, s katerima si delimo isto strast in to je največ vredno,« je strnila misli in občutke Evita.

prejšnji članek
Goran Dragić razkril, ali mu otroka sledita na športni poti
Svet slavnih
Goran Dragić razkril, ali mu otroka sledita na športni poti
naslednji članek
Tekmovalka šova Zvezde plešejo razkrila otrokovega očeta
Svet slavnih
Tekmovalka šova Zvezde plešejo razkrila otrokovega očeta