IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nekdanja zmagovalca MasterChefa ustvarila nekaj presenetljivega

28. 6. 2022; 11.00
Avtor: K.M.
Image-1
Zmagovalca šeste in sedme sezone šova MasterChef, Žan Milosavljević in Bruno Šulman sta sprejela poseben izziv in ustvarila nekaj novega, drugačnega, presenetljivega. Preverite!

Žan Milosavljević in Bruno Šulman sta s svojim znanjem in kreativnostjo navduševala v svojih sezonah kuharskega šova MasterChef, kjer sta oba najbolj prepričala sodnike in na koncu tudi zmagala. Zato ni presenetljivo, da sta sprejela nov izziv - ustvariti sta morala svojo, novo in noro kombinacijo okusov za slovensko kombučo - seveda sta to tudi naredila. Prav kmalu pa boste njuna okusa osvežile pijače preizkusili tudi sami, saj novi pijači kmalu prihajata na trgovske police

"Žan je naredil mešanico iz borovnic, hmelja in sivke, Bruno pa iz brusnic, rožmarina in pomaranče," je nova okusa komentirala prav tako nekdanja tekmovalka šova Tanja Pirc, ki očitno prav tako stoji za projektom. Pijači sta bili sicer ustvarjeni skupaj s slovenskim podjetjem BeLife, že znanim po številnih inovacijah na področju kombuč. 

"Receptura je potrebovala kar nekaj poizkusov in tastingov, ampak zdej lahko rečem, da nam je uspelo pripraviti popolno kombinacijo," je o svojih okusih povedal Bruno, Žan pa je dodal: "Res smo se zabavali ob preizkušanju okusov. Vsak posameznik ne more biti sam za vse tako da sem vam hvaležen za ideje, pomoč pri ustvarjanju te noro dobre kombuče. Če mene vprašaš bo to HIT POLETJA!"

Mi že komaj čakamo!

prejšnji članek
Jasna Kuljaj česa takšnega še ni doživela
Svet slavnih
Jasna Kuljaj česa takšnega še ni doživela
naslednji članek
Slovensko pevko po Malti lovil varnostnik njenega očeta
Svet slavnih
Slovensko pevko po Malti lovil varnostnik njenega očeta