franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovensko pevko po Malti lovil varnostnik njenega očeta

28. 6. 2022; 10.05
Avtor: K.M.
nina-donelli

Nina Donelli med snemanjem novega videospota na Malti foto: Rok Maver

Nina Donelli zaradi prepovedane ljubezni pobegnila na Malto.

Seveda govorimo zgolj o zgodbi pevkinega najnovejšega videospota za pesem Ela ela, ki ga je Nina snemala na Malti. Živahna melodija, simpatično besedilo in spot, ki spominja na filme o James Bondu ... Visoke temperature, zgodba o prepovedani ljubezni in skoraj modna pista stajlingov. Tako v svojem stilu Nina Donelli tradicionalno za poletne mesece pripravi novo pesem in tudi letos ni nič drugače. 

Nina Donelli med snemanjem novega videospota na Malti foto: Rok Maver

»Poletje se meni začne s poletno pesmijo, no mejnik je nekako CMC festival. Ko je festivala konec, smo že paktično na poletnem urniku in v poletnih temperaturah. Spot za pesem »Ela Ela« smo posneli na Malti. Moja želja je sicer bila Grčija, ampak smo tam že snemali in režiser Rok Maver je odločil, da bi bila Malta bolj izvirna lokacija. Ela je pesem v katero sem se zaljubila na prvo poslušanje. Potem pa ni šlo vse po planu. Primarno smo pesem planirali za duet, ki pa se žal ni zgodil. Meni je bila vseeno tako zelo všeč, da sem jo izdala sama. Ravno te dni sem razmišljala zakaj vedno izberem pesem z ljubezensko vsebino. (smeh) Ljubezen je res čudovita in ko gledam svoj spot sem vesela, da moji starši meni nebi prepovedali ničesar, še posebej pa se nebi vpletali v moj izbor glede partnerja. Osebno mislim, da prava ljubezen nebi smela imeti ovir,« nam je o pesmi, ki govori o prepovedani ljubezni povedala mlada Nina, ki je tudi tokrat pisanje melodije in besedila prepustila Dušanu Bačiču.

Nina Donelli med snemanjem novega videospota na Malti foto: Rok Maver

Za čudovite kadre je mlada pevka pripravljena storiti marsikaj. Pa ji potovanja za snemanja spotov niso tuja. Nina se poleg naše prelepe Slovenije lahko pohvali še s spoti iz Črne Gore, Grčije, Srbije, Hrvaške in sedaj tudi Malte ... Spakirati opremo, oblačila in 8 člansko ekipo ter odleteti na Malto pa ni mačji kašelj kot bi se zdelo na prvi pogled. Veliko organizacije, nepredvidenih težav, izzivov in predvsem zabave so skupaj pripeljali do filmske vizulne upodobitve Ninine nove pesmi.

prejšnji članek
Nekdanja zmagovalca MasterChefa ustvarila nekaj presenetljivega
Resničnostni šovi
Nekdanja zmagovalca MasterChefa ustvarila nekaj presenetljivega
naslednji članek
Božo (Šverc komerc) pred novo vlogo v svojem življenju
Svet slavnih
Božo (Šverc komerc) pred novo vlogo v svojem življenju
#obraziavenija
obraziavenija