zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Karimovo trdo delo obrodilo sladke sadove

13. 10. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
karim

Karim foto: edit: njena.si

Slaščičarski mojster Karim Merdjadi, ki ga poznamo tudi kot sodnika v oddaji MasterChef Slovenija, prav v teh dneh navdušuje s svojimi sladkimi mojstrovinami. Pa veste, kje zadnjih osem let s svojo ekipo snuje prav posebno poslovno zgodbo? Preverite, kako se je spremenil tekom trde poti, na kateri poleg smeha ni manjkalo solz, strahu in neprespanih noči.

Zakorakali smo v leto 2014, ko je Karim Merdjadi sprejel odločitev, da se poda na lastno poslovno pot. Osem mesecev kasneje je ideja o ateljeju družine Merjardi zaživela v Kamniku, kar so proslavili z otvoritvijo sladkega posla, ki je vse od tedaj njihov način življenja.

Karim z družino leta 2014 ob otvoritvi ateljeja v Kamniku. foto: Osebni arhiv

»Zdaj je, kar je ... Osem let je za nami. Osem let trdega dela, odrekanja, neprespanih noči, tudi strahu včasih, solz in smeha ...vsega … Veliko izobraževanj, veliko novih znanstev. Z mnogimi strankami smo postali prijatelji, na kar smo zelo ponosni. Videti je, da nam vsem časi trenutno niso ravno naklonjeni, a saj nikoli ni bilo vse enostavno a ne? Gremo dalje! Imamo znanje, strast, ljubezen, odlično ekipo in krasne stranke!« je strnil misli in spomine ob nedavni obletnici Karim, ki je skupaj s hčerko Niko in soprogo Heleno leta 2019 odprl novi atelje v središču Ljubljane.

Karim Merdjadi foto: M24

 Ekipa, ki nenehno preseneča z ustvarjanjem kreativnih slaščic z nenavadnimi kombinacijami okusov, tudi to sezono navdušuje na kulinaričnih dogodkih Odprta kuhna, kjer obiskovalce razvaja s slaščicami in bojda najbolj slastno vročo čokolado daleč na okoli.

prejšnji članek
Poglejte, kako velika in čedna sta Anetina otroka
Resničnostni šovi
Poglejte, kako velika in čedna sta Anetina otroka
naslednji članek
Exatlon: Maja je doma, kakšno je njeno zdravstveno stanje?
Resničnostni šovi
Exatlon: Maja je doma, kakšno je njeno zdravstveno stanje?