Barbara Nonis foto: Promocijski material
Barbare Nonis si ne bomo zapomnili le po dolgih laseh, pač pa tudi po spretnostih za štedilnikom ter topli in srčni naravi, s katero napolnjuje najbolj slavno kuhinjo. Največ na svetu ji pomeni družina in ravno tu je v teh dneh njeno srce. Bolezen njene mame namreč napreduje, Barbara pa ji predano stoji ob strani, ljubeče skrbi zanjo in ji hvaležno vrača ljubezen, ki ji jo je mati zasidrala v um in srce.
Ne boste verjeli, kaj so naredili. To si morate ogledati >>KLIKNITE TUKAJ<<.
»Življenje je nepredvidljivo in kljub vsej sreči, so tudi hudi trenutki neizbežni. Ravno ko se vrti MasterChef po televiziji, je ves moj čas za mojo mamo. Bolezen napreduje in njena moč postaja iz dneva v dan bolj šibka. Ostaja ji volja, tista volja, s katero je naredila toliko v svojem življenju,« nam je tekom klepeta zaupala Barbara in dodala, da so tudi njeni otroci do babice oz. do none, kot jo kličejo, skrbni in ljubeči, pa tudi sicer si vsi prizadevajo, da bi ji olajšali težke dni.
»Mama je obdana z družinsko ljubeznijo, otroci jo vedno objemajo, jo poljubljajo, ji povedo, da jo imajo radi in najmlajša Maelle skrbi, da ima vedno čudovit šopek rož v sobi. Zanjo skuham kar ji srce poželi in njena hvaležnost je tako sladka. Saj veste, najlepša beseda iz človeških ust je beseda mama in čas z njo je dragocen!«
Barbara odkrito pripoveduje o ljubezni do mame, pa spoštovanju in vrednotah, s katerimi je odraščala in ki danes prepletajo vse tri generacije njihove družine. »Še tako dobra zamisel, ki ne gre skozi delovne roke, ostane le dobra zamisel. Te roke so delovne, poštene in ljubeče roke moje mame, ki so udejanjile več, kot bi si človek lahko zamislil. Mama je pravo čudo, ki nas hrani z njeno brezpogojno ljubeznijo od vedno,« pove in z nami za vse vas simbolično deli mamin recept za posladek z vonjem po domu in brezpogojni ljubezni.
»Mamin jabolčni zavitek je tako preprost in tako dober, da bi ga rada delila z vami. Lahko bi dodali še rozine, orehe, pinjole ... ampak vsak, ki ga okusi še toplega, zagotavlja, da je to najboljši štrudelj, kar ga ja kadarkoli jedel.«
Na spodnjem posnetku lahko sledite Barbarinim napotkom, hkrati pa si ogledate, kako jabolčni zavitek pripravi njena mama.
Ponosna babica in dedek. foto: Osebni arhiv
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.