vinjeta, avstrijska, počivališče
Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

20200310-00994436
Necenzurirano

Nekdanja desna roka Bešiča Loredana dela za Hrvate

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Srce parajoča zgodba združila štiri MasterChefovce

10. 6. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
masterchef, marcelova-tržnica

Anja, Nik, Zala in Žiga foto: Marcelova tržnica

Aktualni tekmovalci MasterChefa Anja, Zala, Nik in Žiga so prisluhnili klicu na pomoč in odprli svoje srce … Ga boste tudi vi?

»Mi smo telebajski,« je Nik na družbenem omrežju šaljivo predstavil sebe ter tri sotekmovalce Anjo, Zalo in Žiga, nato pa pojasnil, da so združili moči za dobrodelen namen, 27. avgusta bomo namreč na Pogačarjevem trgu skrbeli za dobro voljo in ples brbončic.

In za kakšen namen bodo pravzaprav vihteli kuhalnice?

Tako imenovana Marcelova tržnica bo resda poskrbela za obilje radosti, a zgodba, ki tiho kuka iz ozadja, vas ne bo pustila ravnodušne. Gre namreč za dobrodelni dogodek za otroke z težkimi genskimi boleznimi, ideja zanj pa je vzklila po težkem udarcu, ki ga je organizatorjem zadalo življenje.

Anja, Nik, Zala in Žiga foto: Marcelova tržnica

»Februarja smo v družino dobili malega Marcela, ki se je rodil s spinalno mišično atrofijo, zaradi katere nas je mnogo prezgodaj zapustil. Svojo žalost smo spremenili v moč, s katero bomo pomagali otročičkom z redkimi boleznimi in njihovim bližnjim,« pojasnjuje idejna vodja dobrodelnega dogodka, ki si močno želi odziva srčnih ljudi.

MasterChefovcem se bodo seveda pridružili še drugi kuharski mojstri, ki bodo poskrbeli za še tako zahtevne okuse. Zatorej shranite datum, ki prebuja novo upanje. Se vidimo, 27. avgusta na Pogačarjevem trgu!

prejšnji članek
Upornik Johnny Depp dopolnil 60 let
Svet slavnih
Upornik Johnny Depp dopolnil 60 let
naslednji članek
Deželak Junak za otroke več zbral več kot milijon evrov!
Svet slavnih
Deželak Junak za otroke več zbral več kot milijon evrov!