boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zmagovalka MasterChefa o negativnih komentarjih

19. 6. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Zala Pungeršič

Zala Pungeršič foto: POP TV

Poleg veselja in čestitk je Zala Pungeršič deležna tudi manj prijetnih zapisov. Kaj pravi na očitke o nepravičnih ocenah sodnikov?

Zala Pungeršič je tekom 9. sezone šova MasterChef nenehno dokazovala svoje kuharske sposobnosti in si prislužila tako občudovanje sodnikov, kot mnogih sotekmovalcev, ki ji zmago iz srca privoščijo. Tudi naši bralci ste izrazili veliko vzpodbudnih besed, so se pod številnimi medijskimi objavami na družbenem omrežju našli tudi očitki, da je bila ljubljenka sodnikov, ki so jo drugače ocenjevali. Kaj na vse to poreče Zala?

»S takimi komentarji se ne ukvarjam. Žal smo Slovenci, čeprav res dobrosrčni ljudje, še vedno znani po zavisti in nevoščljivosti. Menim, da so bila ocenjevanja vedno korektna, če si pripravil dober krožnik, si bil pohvaljen, in če si pripravil slab krožnik, so te pograjali. Tako je bilo tudi pri meni. Na komentarje sodnikov in celotno dogajanje sama nisem imela vpliva, menim pa, da je koncept oddaje vseeno pravičen,« je za njena.si pojasnila Zala, ki bo ta konec tedna zmago proslavila v svojem domačem kraju.

prejšnji članek
Tina Trstenjak, kot je niste vajeni
Svet slavnih
Tina Trstenjak, kot je niste vajeni
naslednji članek
Kmetija: Zaljubljena Manja naredila nov korak v življenju
Resničnostni šovi
Kmetija: Zaljubljena Manja naredila nov korak v življenju