cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Fotr Miha se ženi, to soboto bo ohcet!

10. 1. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
Nina in Miha Robnik

Nina in Miha Robnik foto: Osebni arhiv

Nekdanji MasterChefovec in navihani vloger Fotr kuha bo pred oltar popeljal svojo drago Nino. Kje bo poroka in zakaj je parček na trnih?

A pozimi, da bo ohcet? Ja, normalno! Miha in Nina imata tekom toplih mesecev tako veliko dela s turistično ponudbo v Logarski dolini, da bi bilo povsem nemogoče časovno organizirati tako pomemben dan in ostati pri zdravi pameti. In tako sta se po poletni zaroki odločila za zimsko poroko, ki se bo odvila prav to soboto, 13. januarja.

»Poroka bo v Logarski dolini, sredi snega v Pravljičnem gozdu,« nam je zaupal Miha in priznal, da imata z Nino kljub zimskemu času natrpan urnik, pa tudi, da sta pred velikim dogodkom malce v krču. Tekom hitrega klepeta je navihani Miha še namignil, da jima bo poročno torto izdelala nekdanja udeleženka šova MasterChef in da jo bosta z Nino po poroki mahnila v tujino. »Odpravila se bova na delovne medene tedne v Nemčijo in na Nizozemsko. Obiskala bova namreč dva turistična sejma, kjer bova promovirala Slovenijo in našo Savinsko dolino. Združila bova prijetno s koristnim,« se smeji Miha, ki bo svoji rdečelasi sodelavki in življenjski sopotnici po sedmih letih razmerja še uradno priznal, da je tista 'ta prava'. No, ona pa njemu, čeprav svojo veliko predanost vseskozi dokazuje, saj Mihu stoji ob strani vse od tedaj, ko nad njegovim življenjem ni sijalo sonce. V dobrem in slabem, kajne? Tako je prav!

Masterchef Slovenija foto: Tomo Jeseničnik

Miha Robnik foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Žalostna vest: Melania Trump je izgubila mamo
Svet slavnih
Žalostna vest: Melania Trump je izgubila mamo
naslednji članek
Igralec Botrov del nove serije Skrito v raju
Svet slavnih
Igralec Botrov del nove serije Skrito v raju
#obraziavenija
obraziavenija