Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec Botrov del nove serije Skrito v raju

10. 1. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
skrito v raju in botri

Botri, Skrito v raju foto: sestavljena fotografija

Trenutno je vpet v pestro dogajanje v Zaglavah, kmalu pa ga boste lahko spremljali tudi v težko pričakovani slovenski seriji Skrito v raju.

Oboževalci hrvaške serije Botri ste ga morda že opazili. Na POP TV se namreč vrti napovednik nove originalne serije Skrito v raju. Zgodba obljublja pestro dogajanje, ki se odvija med prestolnico in malim istrskim krajem, kjer bo v kampu Paradiso svoj košček sestavljanke pristavil tudi hrvaški igralec Alen Šalinović. Slednji gostuje v seriji s stransko vlogo, ali bo tako udarna, kot je v seriji Botri, kjer upodablja kriminalnega poslovneža Kuzmo, pa bomo videli tekom zgodbe. Kdaj, se sprašujete? Na POP TV še niso razkrili datuma, vam pa lahko namignemo, da se bo morda slednje zgodilo v drugi polovici januarja.

Alen Šalinović v seriji Skrito v raju foto: POP TV

Alen zasebno globok, moder človek

Ker se v gledalce pogosto preveč zasidra vtis o liku, ki ga igralec upodablja, z vami delimo misel, ki jo je Alen pred časom strnil v enem izmed intervjujev. Tema? Življenje.

»Ko si star 30 let, si poln energije in se sploh ne zavedaš, koliko vsega pravzaprav še ne veš. Ko si star 50 let, nimaš več toliko moči, se pa zavedaš, da nekaj znaš,« je dejal Alen in se navezal na to, kako lahko tudi to miselnost hitro presekajo nepredvidljive življenjske situacije. »Zgodi se potres, pride epidemija in potem ugotoviš, da je obseg tega, česar ne veš, precej večji. Je pa dobro, da se v takšnih trenutkih zavedaš, da se imaš še vedno možnost veliko naučiti.«

Igralec igralec Alen Šalinović kot Kuzma

Igralec igralec Alen Šalinović kot Kuzma foto: NOVA TV

prejšnji članek
MasterChef: Fotr Miha se ženi, to soboto bo ohcet!
Resničnostni šovi
MasterChef: Fotr Miha se ženi, to soboto bo ohcet!
naslednji članek
Sanjski moški: Anja prestala težko operacijo obraza
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Anja prestala težko operacijo obraza