Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara Tošić (Radio 1) s takšnega božiča ob morju ni predstavljala

9. 1. 2024; 12.00
Avtor: K.M.
Lara Tošić

Zahvalaton 2023 foto: Darja Štravs Tisu

Pripravnica Lara še vedno opravlja izzive, da bi se lahko kot pravnomočna članica pridružila ekipi Denis Avdić Showa. Tokrat je božič preživela ob morju, a stvari niso tako preproste ...

Pred Laro Tošić je še osem nalog, pet pa jih je že opravila uspešno. Lara je namreč pred meseci Denisu, Jani in Mihi razkrila svojo bucket listo želja, a se ni zavedala, da bo ravno ta postala njena ''vstopnica'' da postane končno četrta prijateljica in pravnomočna članica jutranje ekipe Denis Avdić Show na Radiu 1. A opravljanje nalog ne bi bilo zabavno, če ji Denis Avdić vsake toliko ne bi malce zagodel in ji otežil stvari.

Mislila je, da je eno nalogo že opravila, saj je bila za božič, 25. decembra,ob morju v Portorožu. Seveda se Avdiću to ni zdelo dovolj, zato jo je poslal ''ob morje'' še nekam drugam. ''Ni bilo glih tako kot sem si zamislila,'' je dejala Lara. Za vikend je spakirala stvari in se s svojim fantom odpravila v Slivnico pri Mariboru, kjer je zraven naselje Morje. In tako je preživela svoj prvi pravoslavni božič in ob Morju.

Lara Tošić, Morje foto: Osebni arhiv

Lara Tošić, Morje foto: Osebni arhiv

S fantom sta prespala v gostišču Lesjak, kjer sta jedla odlično hrano in preživela umirjen vikend. Sicer morja nista videla, sta se pa prav tako imela lepo. Ker Lara obožuje božič in vse kar je povezano z njim, je s seboj vzela tudi smrečico in okraske, da sta si sobo, kjer sta prenočila, uredila tako kot se za gre – božično. Nista pozabila pa niti na ogled filma, ki ga v teh prazničnih časih ne smemo pozabiti ... filma Sam doma!

prejšnji članek
To so najpogostejši vzroki nenadnih krčev v želodcu
Zdravje
To so najpogostejši vzroki nenadnih krčev v želodcu
naslednji članek
Ksenija Benedetti in Boris Cavazza z novim družinskim članom
Svet slavnih
Ksenija Benedetti in Boris Cavazza z novim družinskim članom
#obraziavenija
obraziavenija