zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Ganljiv pogled na pohvaljenega Roka

25. 4. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
rok-novak, masterchef-2024

Ganjeni Rok foto: POP TV

To pa je bila pohvala, ki pozlati ušesa! Rok je bil za kolerabni Tarte Tatin deležen tako lepih besed, da mu je zaigralo srce. Pogled nanj je ganil tudi nas.

Roku se je sicer zdelo, da je njegova pita z rumeno kolerabo obetavna, ni pa pričakoval, da bo deležen tako lepega sodniškega odziva. Karimove in Mojmirjeve besede so namreč mehko pobožale njegova ušesa in mu v oči izvabile solze. Slednje so se v njegovih očeh lesketale že med opisovanjem jedi, ki ga je spomnila na staro teto in prav z vračanjem h koreninam je Roku uspelo pričarati osupljivo okusen kolerabni Tarte Tatin.

»Kolerabo sem v današnjem izzivu tretiral kot eno bolj zahtevnih živil za Tarte Tan. Pohvale za dve strukturi kolerabe. Listi, kocke – naredijo povsem drugačen občutek v ustih. Kuhar mora res dobro poznati živilo, da ga pripelje do tega nivoja. Bravo,« je dejal sodnik Mojmir, s katerim se je strinjal tudi Karim, ki bi se s kolerabnim Tarte Tatinom z veseljem večkrat sladkal.

Rok je pripravil izvrstno pito iz zelo zahtevnega živila - rumene kolerabe. foto: POP TV

"Imamo jedi s kolerabo, pa imamo jed, ki bi jo lahko jedel trikrat na teden za posladek, brez problema. Pa veš, zakaj trikrat na teden? Zato ker če bi jo sedemkrat, bi bil širši kot daljši. Kdo bi si mislil, da lahko koleraba spusti tako polne, tako sladke okuse na način, ki si ga ti pripravil. Kadar izhajaš iz trenutka, ki te veže na domačnost, takrat največ potegneš iz sebe. Želim si, da bi lahko v svojem življenju pokazal čim več takih trenutkov, saj si takrat najboljši,« je dejal Karim in pohvalo zaključil z besedami, da si zasluži en velik aplavz.

»To je pa skoraj tako, kot bi zaigrala slovenska himna,« je bil ganjen Rok, ki se je poln radosti pridružil sotekmovalcem na balkonu.

Mojmir in Karim sta bila navdušena. foto: POP TV

Pita iz rumene kolerabe foto: POP TV

Ganjeni Rok foto: POP TV

Rok Novak je bil deležen aplavza. foto: POP TV

prejšnji članek
Bine Volčič razkril novo zelo vidno tetovažo
Svet slavnih
Bine Volčič razkril novo zelo vidno tetovažo
naslednji članek
Gadi tokrat presenetili s pesmijo in podobo
Svet slavnih
Gadi tokrat presenetili s pesmijo in podobo