evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Martina namesto sestavin izbrala vrednote

9. 5. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
martina-pušnik

Martina Pušnik foto: POP TV

Da ji mnenje drugih pomeni več od uspeha, so ocenili sodniki, a nemara je Pušnikova Martina predvsem dokazala, da sledi očetovim stopinjam in vrednote postavlja na prvo mesto. Drži, na lastno škodo, a s čisto vestjo.

V minuli epizodi tekmovanja MasterChef se je sedmerica spopadla v kuharsko in psihološko zahtevnem izzivu, tekom katerega so se potegovali za uvrstitev med najboljših deset. Tekmovalci so prejeli 'mistery box' s pustimi, belimi sestavinami, da pa bi lahko iz njih pripravili okusno jed, so jim sodniki ponudili tudi bogato zakladnico sestavin. A tu je seveda sledil trik z vestjo. Vsaka izbrana sestavina je namreč odbila minuto skupnega časa za pripravo jedi in ker je čas najbolj dragocen element kuharskega tekmovanja, odločitve za tekmovalce niso bile najlažje. No, vsaj ne za 21-letno Martino Pušnik, ki je po prvotnem izboru dodatnih sestavin krvavo potrebovala še eno, a se za ta korak ni odločila, da ne bi za čas prikrajšala svojih sotekmovalcev. Sodniki so ob tem večkrat poudarili, da daje preveč teže mnenju drugih ljudi, a Martina je pojasnila, da takšno ravnanje preprosto ne bi bilo v skladu z njenimi občutki.

»Kdor me pozna, ve, kakšna sem,« je dejala Martina in razložila, da se vedno odzove na šefovo prošnjo, če pride na delo. Kot pravi, je to povzela po očetu, ki ljudem vedno priskoči na pomoč. »On bi rekel, naj se odločim tako, kot mi pravi srce. In mislim, da bi menil, da sem se odločila prav. Top 10 mi zelo veliko pomeni, ampak nisem to jaz, če bi to naredila.«

Martino je obzirnost sicer stala napredka, sodniki, ki so rižoto že med kuho poskusili, so namreč ocenili, da je povprečna, zaradi česar je ob koncu niso poklicali predse, ampak jo poslali naravnost na izločitveni test.

Martina Pušnik foto: POP TV

Martina Pušnik foto: POP TV

prejšnji članek
Skrivnostna temačnost: Bambie Thug brez maske
Svet slavnih
Skrivnostna temačnost: Bambie Thug brez maske
naslednji članek
Skrito v raju: Janin Črt prej kot doma opažen v tujini
Svet slavnih
Skrito v raju: Janin Črt prej kot doma opažen v tujini