Resničnostni šovi
 

MasterChef: Klara blestela ob podpori Luke Jezerška

10. 6. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
klara

Klara Šmigoc foto: Osebni arhiv

Klara Šmigoc je prejela priložnost, da kot 'Mladi kuharski up' pod mentorstvom Luke Jezerška pokaže svoj talent za pripravo slaščic.

Minuli teden je tekmovalka šova MasterChef Slovenija blestela na gastronomskem dogodku leta, imenovanem Žametna večerja med vinogradi. Pri pripravi sladkih krožnikov  je sodelovala na pobudo Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor, ki jo je v zgodbo vključila kot enega izmed mladih kuharskih upov. 

»Že tretje leto sem sodelovala na vinsko-kulinaričnem dogodku, a letos v povsem drugačni vlogi. Skupaj z Luko Jezerškom sem imela priložnost poustvariti najslajši konec – sladico,« je na družbenem omrežju veselje izrazila Klara in razložila, da je na dogodku postregla s krožniki, ki so zajemali: Mousse mlečne čokolade z višnjevim polnilom in solnim cvetom, orehov biskvit in drobljenec, višnjev gel, macerirane češnje in sladoled bučnega olja.

»Inspiracijo za sladico sem dobila iz oddaje MasterChef Slovenija, kjer sem podobno sladico ustvarila iz črnega “mistery box-a”, kjer mi je chef Luka rekel, da je to sladica s potencialom, ki lahko predstavlja Slovenijo. Žametna večerja se mi je zdela odlična priložnost, da se z njo pokažem, vendar v zelo nadgrajeni obliki,« je še pojasnila Klara, ki je v dogodku videla tudi priložnost za nadgradnjo svojega znanja.

V spodnji objavi se lahko sprehodite skozi utrinke dogodka ...

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Sledite svojim občutkom
Horoskop
Tedenski horoskop: Sledite svojim občutkom
naslednji članek
Jerneja se po napornem obdobju sprošča na Kreti
Resničnostni šovi
Jerneja se po napornem obdobju sprošča na Kreti
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.