Klara Šmigoc foto: Osebni arhiv
Minuli teden je tekmovalka šova MasterChef Slovenija blestela na gastronomskem dogodku leta, imenovanem Žametna večerja med vinogradi. Pri pripravi sladkih krožnikov je sodelovala na pobudo Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor, ki jo je v zgodbo vključila kot enega izmed mladih kuharskih upov.
»Že tretje leto sem sodelovala na vinsko-kulinaričnem dogodku, a letos v povsem drugačni vlogi. Skupaj z Luko Jezerškom sem imela priložnost poustvariti najslajši konec – sladico,« je na družbenem omrežju veselje izrazila Klara in razložila, da je na dogodku postregla s krožniki, ki so zajemali: Mousse mlečne čokolade z višnjevim polnilom in solnim cvetom, orehov biskvit in drobljenec, višnjev gel, macerirane češnje in sladoled bučnega olja.
»Inspiracijo za sladico sem dobila iz oddaje MasterChef Slovenija, kjer sem podobno sladico ustvarila iz črnega “mistery box-a”, kjer mi je chef Luka rekel, da je to sladica s potencialom, ki lahko predstavlja Slovenijo. Žametna večerja se mi je zdela odlična priložnost, da se z njo pokažem, vendar v zelo nadgrajeni obliki,« je še pojasnila Klara, ki je v dogodku videla tudi priložnost za nadgradnjo svojega znanja.
V spodnji objavi se lahko sprehodite skozi utrinke dogodka ...
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.