Resničnostni šovi
 

Ste videli, kako čedno dekle ima Luka Pangos?

17. 6. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
masterchef, tekmovalci, 10

Luka Pangos foto: POP TV

Favorit letošnje sezone šova MasterChef Luka Pangos je okusil ljubezen na prvi pogled. To je lepo dekle, ki ji je poklonil svoje srce.

Tekmovalec letošnje sezone šova MasterChef Slovenija Luka Pangos je srečno zaljubljen v Sarah Kuhar, s katero sta se spoznala na modni reviji. Medtem ko je sam tam sodeloval kot model, pa je bila Sarah zadolžena za organizacijski del revije.

»Takoj sva se ujela. Ljubezen je bila na prvi pogled, čeprav sva na začetku imela kar nekaj izzivov. Bila sva iz različnih mest, ko pa sem se končno preselil v Ljubljano, je ona odšla študirat na Nizozemsko. Kar štiri leta najinega razmerja sva preživela na daljavo in to naju je samo še bolj zbližalo. Sedaj znava ceniti vsak trenutek, ko sva skupaj. Že od samega začetka pa naju združuje kuhanje, saj imava oba privzgojeno ljubezen do dobre hrane,« je Luka pojasnil v klepetu za 24ur.com, ob drugi priložnosti pa povedal še, da gredo prav Sarah zasluge, da je postal del kuharskega tekmovanja MasterChef. Sam je namreč preveč dvomil vase, ona pa mu je vdahnila dovolj poguma, da je naredil odločilen korak in poslal prijavnico.

Luka je še povedal, da skupaj sanjarita o življenju na samooskrbni kmetiji. Sarah, ki je po poklicu klinični psiholog in magistra psihoseksologije, ima namreč vizijo, da bi svojo izobrazbo uporabila na kmetiji, saj si želita gostom ponuditi celovito holistično doživetje v stiku z naravo.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: čas pred polno luno prinaša analize
Horoskop
Tedenski horoskop: čas pred polno luno prinaša analize
naslednji članek
Andraža Šporarja je v Nemčiji podpiral tudi enoletni sin
Svet slavnih
Andraža Šporarja je v Nemčiji podpiral tudi enoletni sin

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.