njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Slovo od skrivalnic: zmagovalec MasterChefa odkrito o ljubezni

26. 7. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
masterchef 3 obrez

Anže Kuplenik foto: Pop Tv

Zmagovalec MasterChefa 2019 Anže Kuplenik še vedno ustvarja v kulinaričnih vodah. Da je ob tem široko nasmejan, gre pripisati ljubezni, pred enim letom je namreč spoznal tistega 'ta pravega'.

Ste že prisluhnili malce drugačnemu slovenskemu podkastu Podkrito odkriti, v katerem simpatična voditeljica Kaja Grozina z gosti kramlja pod oddejo? Pod oddejo? No, ja, verjeli ali ne, ampak Kaja sogovornike zaslišuje v udobju francoske postelje. Nenavadno? Morda, pa vendar moramo priznati, da voditeljičino pojasnilo ni iz trte izvito. »To, da bo podkast potekal v postelji izvira iz tega, da so se vse filozofske debate, ki sem jih imela s prijatelji navadno razvile prav na postelji, ko smo samo ležali, gledali v strop in se pogovarjali. Takrat sem ugotovila, da se ljudje mnogo bolj odpremo, ko nam je udobno,« pojasnjuje Kaja, ki je v 7. epizodi podkasta poklepetala z Anžetom Kuplenikom, zmagovalcem šova Masterchef 2019.

Anže Kuplenik je iz mladega fanta je zrasel v postavnega kulinaričnega mojstra. foto: Instagram

Anže na vrtiljaku življenja: od neprijetnih izkušenj do prave ljubezni

In kam ju je popeljalo udobno kramljanje? V uri in pol trajajočem druženju, ki je objavljeno tudi v sklopu naše medijske hiše na Aktual TV v torek zvečer, sta se dotaknila številnih tem, od spalnih navad, strahu pred vožnjo, življenja po Masterchefu, pa do intimnejše vsebine, ko je Anže prvič javno spregovoril o svoji istospolni usmerjenosti.

Zmagovalec MasterChefa 2019 je pojasnil, da je še vedno vpet v kulinariko, ima pa za seboj tudi manj prijetno izkušnjo z delom v znani ljubljanski restavraciji, na kar gleda zlasti kot na življenjsko lekcijo. Od konca lanskega leta ustvarja v hotelski restavraciji v Škofji Loki, kjer mu je vedno bolj všeč. »Zelo dobro se počutim,« je smeje se povedal Anže, ki se mu smeji tudi zaradi tega, ker je zaljubljen. Kaji je zaupal, da je že eno leto v srečnem ljubezenskem razmerju s fantom, ob katerem je zelo hitro začutil, da je tisti 'ta pravi'. »Midva se ogromno pogovarjava, veliko vlagava v odnos,« je pokimal kulinarični mojster ter pojasnil, da s partnerjem že nekaj časa živita skupaj.

Kako pa je vest o njegovi istospolni ljubezni sprejela okolica?

»Najprej sem moral sam pri sebi razčistiti, če sem pripravljen to deliti z ljudmi. Jaz sem to pri sebi vedel že zelo dolgo, od 4. razreda OŠ. Sem pa zelo dolgo časa odkrival in raziskoval obe strani, a nisem o tem nikomur povedal,« je pojasnil Anže in priznal, da je potreboval kar 15 let, da je izstopil iz svoje lupine in domačim zaupal svoje občutke. Z odzivom okolice ima sicer lepe izkušnje in kot pravi, je presrečen, ker so ga tako mladi, kot starejši sprejeli brez predsodkov, torej takšnega, kot ga poznajo.

Za celovito izpoved pa prijazno vabljeni k poslušanju podkasta, kjer boste lahko Anžeta spoznali še v nekoliko drugačni luči.

prejšnji članek
Jasmina: To je samo zabava in igra
Svet slavnih
Jasmina: To je samo zabava in igra
naslednji članek
Legendarna zasedba Divlje jagode predstavlja že 13. album
Svet slavnih
Legendarna zasedba Divlje jagode predstavlja že 13. album
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.