pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Eva zasebno zabavna razbijalka tabujev o spolnosti

9. 4. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
eva-ostrouška

Eva Ostrouška foto: Planet TV

Eva Ostrouška je ena izmed treh strokovnjakov, ki spremljajo zakonce v eksperimentu Poroka na prvi pogled. Čeprav v oddaji nastopa v resni vlogi, je v resničnem življenju glasna, živahna, razposajena in do ušes nasmejana razbijalka tabujev o spolnosti.

Nekateri ste jo spoznali kot strokovnjakinjo v eksperimentu Poroka na prvi pogled, drugi pa jo že dobro poznajo kot vplivnico na družbenih omrežjih, kjer se predstavlja kot razbijalka tabujev o spolnosti. Eva je na Instagramu drzna, hkrati pa zabavna in spontana, kar lepo dopolnjuje s svojim narečjem.

Eva Ostrouška foto: Instagram

"Od nekdaj so me zanimale tabu teme in zgodbe, kar sem tudi študirala. Na Instagramu sem bila sprva humoristična in se izogibala teh tem, kajti z odprtjem tabu teme ljudje nate gledajo drugače. Z rojstvom hčerk pa sem spoznala, da moramo govoriti o spolnosti in se znati s tem pravilno spopadati ter svoja čustva ubesediti. Zato sem se odločila, da grem v to," je v klepetu za Planet Tv pojasnila kulturologinja Eva, ki jo lahko v povsem drugačni luči spoznate v spodnjih objavah ...

prejšnji članek
MasterChef: Takšne sladice ustvarja Maša
Resničnostni šovi
MasterChef: Takšne sladice ustvarja Maša
naslednji članek
Kako vaš nebesni znak vpliva na odnos do čiščenja
Horoskop
Kako vaš nebesni znak vpliva na odnos do čiščenja